Fel szeretnék venni második becenevet és a sorrendet is meg szeretném változtatni?
Reméem nem vagy tesója vagy rokona Kálmannak
Ritka idegesitő egy ember..
Miét szeretnéd felvenni?miért tetszik, miért látod előnyét?
A Dániel is nemzetközi név, ritka szerncsés vagy.
Ha eközül kell valasztani, akkor Treső Kevin Dániel
Egyébkent egy észrevétel: becenevet nem veszünk fel. Becenév az nem hivatalos, hanem becézés..az akár Csiguszbigusz is lehet.
Te a KERESZTNÉV-re gondoltál
A Kevin nem kisebbségi név, kedves válaszolók! :) Ez inkább angol területen elterjedt.
A másik mindenki azt csinál a nevével amit szeretne. Azért mert a kérdező ezt szeretné, nem kell lehurrogni. Ö döntése, Ö élete, ennyi. Mindenki tartsa meg a véleményét és csak a kérdésre válaszoljon!
Ha már a kérdésednél tartok kedves kérdező: Nekem a Tresó Kevin Dániel tettszik jobban.
Ne hallgass másra, ha neked tettszik ez a név tégy úgy ahogyan Neked jó!
Szerintem mindenki tisztában van azzal, hogy a Kevin létező név. Costner, Bacon, Hart. A Jennifer is az. Mellette pedig sok Dzsennifer.
Nekem Kevinről vagy a Backstreet Boys ugrik be, vagy ötéves cigány kisgyerekek, akik után az anyjuk üvölt, hogy "Kevinkeeee, gyere má' ide!"
Persze, hogy lopták. A Dzsennifert is.
De miért pont Kevin?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!