Nincs miért felkelnem reggel. Ideje meghalnom?
Figyelt kérdés
Családom utál, én is őket. ez azzal kezdődött hogy már anyám meg apám az első gyerek előtt (3-man vagyunk tesók, utálat forevör) veszekedtek, és egészen a mai napig. nincs egy olyan hét hogy ne lenne vita. vagy 1 nap. mindenki megkeseredett f asz itt már és senkinek nincs egy normális szava a másikhoz. nekem a suli nem megy mert egyedül vagyok az egész világba és rosszul érzem magam minden nap nemhogy még tanulni tudjak. így meg 8 általánossal az egész életem a sz ar irányba halad. Mit tegyek? semmit se. 15/f...2015. márc. 22. 19:57
11/15 anonim válasza:
Először is bármilyen szar a helyzet próbáld meg nem sajnálni magad. Tanulj meg túllépni dolgokon. Ebben a korban nagyon-nagyon nehéz, de kapaszkodj meg valami jó dologba. Mi lenne ha segítenél a szüleidnek? Hidd el, meg fogják hálálni.
12/15 anonim válasza:
Neked a legjobb az lenne ha olyan helyre mennél továbbtanulni ahol koleszos lehetnél. TAnulni is könnyebb lenne, és nyugodtabb lenne a légkör. Mivel nem lennél napi szinten szem előtt otthon sem piszkálnának.
13/15 esopus válasza:
https://www.youtube.com/watch?v=iDsu0M8dXG4
ezt csak úgy nézd meg légyszíves.
sokan vannak így és nem te vagy a hibás.
a környezet és csak is az.
változtatni kell a helyen. nézd a vidit!
14/15 anonim válasza:
Ha zavar, hogy ilyen a csaladod es zavar, hogy buta vagy, akkor mind a kettore a tanulas a megoldas. Ha tanulsz, okos leszel, ha sokat olvasol (konyveket), akkor a fogalmazassal se lesz problemad. Ha jol tanulsz, kesobb jo munkahelyed lesz es ki tudsz szakadni ebbol a depressziv csaladi kozegbol. Ne miattuk, hanem magad miatt tanulj. Epitsd fel a sajat eleted es lepj le toluk. Mar miert kene meghalnod? Hogy feladd? Ne engedd, hogy a csaladod legyozzon! Sok embernek nagyon nehez az elete. En egy alkoholista csaladban nottem fel es mindig is az eltetett gyerekkent, kamaszkent, hogy ebbol kimasszak, hatra hagyjam a csaladomat a problemajukkal egyutt. Nem az ongyilkossag a megoldas.
15/15 davide01 válasza:
Üdv(mondd h heteró se vagy:D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!