Elhunyt családtag gyászolása miatt nem megyek dolgozni/iskolába, akkor azt megérik?
Meghalt a nagyapám. A héten nem voltam iskolában, jövőhéten gyakorlatra kellene mennem, de nagyon nehezen viselem a halálát, az agyam teljesen ki van kapcsolva, mellkasi nyomásom van.. szóval nehéz most. Az orvos kiírt a temetésig, szóval papír van róla. Gyakorlati oktatási helyen megértik, hogy ha nem megyek emiatt?
Köszönöm a válaszokat előre is!
10 es 14-re
nem arról van szó, hogy atomszilárd a lelkem, hanem nekem meg sem fordult olyan a fejemben, hogy ezért nem menjek suliba, eszembe sem jutott, nem is gondoltam ilyen opcióra, stb lehet nagyobb a kötelességtudatom.
- ha be tudod potolni a gyaksit, ne menj
- ha nem tudod, csuszol, ami kellemetlen
- nem kell akkora tragediakent felfogni, nyilva idos volt mar, termeszetes, hogy meghal - reszvetlennek tunhetek, de hidd el, a 42 eves anyad el esztese ezerszer rosszabb
- a munka, a teendok jobbak, mert nem tudsz egesz nap a tortenteken agyalni
- es munkabol max. Hafom napot lehet ilyen miatt - de az sem nagyszul - hanyozni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!