Külföldön terhes a barátnöm! Kint akar szülni. Helyesen cselekszem ha én is kiköltözöm?
Figyelt kérdés
Nos velem ez történt hogy nemrég voltam külföldön (lényegtelen) melyik ország. Egy régi barátnömnél akivel az alatt a rövid idő alatt össze is bujtam. De sajnos sikerült is összevesznünk. én hazajöttem azóta, de ennek 1 honapja. és kiderült hogy a lány terhes, volt már orvosnál is, szoval tuti. beszéltem vele de nem akar hazajönni (ö már rég kinnt van. és minden oda köti), így ugy gondolom hogy nekem kell kimenni hozzá! Kérdésem : helyesen cselekszem? Itthon fel kell adnom mindent ha kimegyek és ott kell lenni mellete ugy érzem. nem akar hazajönni, de ugy érzem igaza is van mert nekem kell bizonyítanom, . én 24 vagyok, ő 22. szoval helyesen cselekszem? A szívem és eszem is azt mondja ezt kell tennem.2010. febr. 16. 17:56
11/13 anonim válasza:
Szerintem is az a jó, ha indulsz mielőbb! Nagyon jó életet kívánok!
12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek aki hozzászolt!! és erőt adott!
2010. febr. 17. 11:15
13/13 anonim válasza:
Hát persze, hogy helyesen teszed, most nagy szüksége lesz rád! Arra kérlek, ne veszekedj vele máskor, próbálj mindig 10-ig számolni és vetkőzd le a gyerekes sértődéseket. Nekem olyan férjem van, hogy sosem vág vissza, még ha szándékosan bántom, akkor sem, és így utána magamba fordulva meglátom magamtól is, hol hibáztam, ezért végtelenül hálás vagyok neki, hogy ennyire meg tudja állni csendben az időszakos hisztijeimet. Így egyre ritkábban török ki én is. Minden megoldható veszekedések nélkül, de ezt nagyon nehéz megtanulni. Sok szerencsét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!