Ha az exférjem láthatási hétévégjére esik az egy napos ünnepnap, kit illet meg az a nap?
Csak szegény gyereket sajnálom a szülei miatt.
Oszt nyugodtan töröltesd!
Nem tudom, jogilag mi a helyzet, de most komolyan, nem lehet ezt az exférjeddel egy 3 perces telefonbeszélgetésben tisztázni?
"Szia Pisti, jön a ... ünnep. Hogy tervezed a hétvégét? Nálad legyen a Dórika, vagy nálam? Én találtam egy jó programot, amire elvinném szívesen, nem gond, ha jövő héten megy hozzád?"
Téged.
Az ünnepnapokra eső elmaradt időszakos kapcsolattartás nem pótolható.
Utolsó vagyok! Még annyit, hogy ez elsősorban azért, akkor van így, ha kapcsolatügyeleten van a láthatás, mert ők ilyenkor zárva vannak.
Ha nem, akkor nektek kellene megbeszélni.
joe 38at mindeni leértékelte pedig igaza van. akkor is ha nem a kérdésre válaszolt!
a nőknek jogaik vannak, férfiaknak kötelességeik.
nővilágot élünk, el lettek engedve a nők, összeomlott a családalapú társadalom, most már mindenki rohadt boldog, bezárkózva a jogokkal védett kis világába, az sem számit ha körülötte ég az egész világ és tönkremennek az emberek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!