Legjobb barátom nő létemre egy féri 12 éve, a barátnője ki nem állhat engem, mert féltékeny. Mit tennétek a helyemben?
Szia,én sem igazàbol dijjaznàm ha a férjem,àllandoan a havernöjével lenne,mert ha neked is és neki is van pàrja,akkor miért kellene,hogy "àllandoan" egymàs nyakàba legyetek.Ha kivàncsi ràd,vagy te kivàncsi vagy rà,megfogod a férjecskédet és elmentek meglàtogatni öket.
Szerintem.
Az,hogy a csaj meg megvezeti,az màr ne legyen a te problémàd,nagy fiu ö màr ahoz,hogy valaki anyàskodjon rajta.Majd ö észre veszi,ha nem akkor meg igy jàrt.Te törödj a sajàt problémàiddal és a férjeddel.
15.32-es: "állandóan egymás nyakában lenni"? :-)))
Írtam ilyet??? Sugárzik rólad, hogy a csajjal értesz egyet, szíved joga. Én nem gondolom, hogy "vagy férj vagy barát", hogy választanom kén, ha Te igen, az a Te dolgod, gondolom nem tolonganak a barátok körülötted. És képzeld, szoktunk együtt találkozni, de képzeld, nem mindig. Ugyanis nem a féjem barátja, hanem az enyém :-)
Épp ezért irtam,zàro jelben az àllandoant.Nem értek egyet,a baràtnövel,viszont veled sem.Mert nem értem,hogy miért nem fogadod el,hogy most nem te vagy a fontos hanem ö.Hogy miért???
Azért mert a baràtod szereti öt,és szeretne minden percét az életéböl vele megosztani.Az màr egy màs kérdés,te hogyan làtod ezt.Mert te ugy làtod,hogy a csaj csak àt akarja verni stb.Te honnan tudod ezt????
Nem biztos,hogy a csaj féltékeny ràd,azért mert a baràtod,most nem làt téged annyira fontosnak,mint öt,és nem talàlkozik veled olyan sürün stb.
Fogadd el,most nem te vagy a fontos,és probàlj meg a baràtoddal együtt örülni,hogy boldog.
Màs:
Nem zsonganak körülöttem a baràtok,mivel nem otthon hanem külföldön élek màr 5 éve,tavaly költözködtünk haza a férjem hazàjàba 7 honapja.De ez engem nem is érdekel.Otthon vannak baràtaim,söt mi több,sok baràtom van,vannak fiu baràtaim is.De mind ezidàig engem nem nagyon vàgott földhöz,ha boldog volt és nem voltam neki olyan fontos mint elötte.Én vele örültem,ha kellett vele sirtam.
Szerintem ilyen egy igazi baràtsàg........
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!