Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Legjobb barátom nő létemre...

Legjobb barátom nő létemre egy féri 12 éve, a barátnője ki nem állhat engem, mert féltékeny. Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
2010. febr. 16. 14:42
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Mindenkinek vannak hülye időszakai. Egyetértek azzal, aki azt írta, vonulj háttérbe. Ha tényleg korlátolt az a csaj, majd rájön a barátod, és ha vége a kapcsolatnak, vagy elmúlik a csaj befolyása, hidd el jönni fog a srác hozzád bocsánatot kérni. Nem csak ő a te barátod, hanem te is az övé. Most NEKED kell megértőnek lenned, és később "megbocsájtani". Maradj hát el egy kicsit, csak akkor találkozz vele, ha ő hív, stb. Egy jó barát mindent megért. Most neked kell "jobb" barátnak lenned.
2010. febr. 16. 15:25
 22/27 anonim ***** válasza:
77%

Szia,én sem igazàbol dijjaznàm ha a férjem,àllandoan a havernöjével lenne,mert ha neked is és neki is van pàrja,akkor miért kellene,hogy "àllandoan" egymàs nyakàba legyetek.Ha kivàncsi ràd,vagy te kivàncsi vagy rà,megfogod a férjecskédet és elmentek meglàtogatni öket.

Szerintem.

Az,hogy a csaj meg megvezeti,az màr ne legyen a te problémàd,nagy fiu ö màr ahoz,hogy valaki anyàskodjon rajta.Majd ö észre veszi,ha nem akkor meg igy jàrt.Te törödj a sajàt problémàiddal és a férjeddel.

2010. febr. 16. 15:32
 23/27 A kérdező kommentje:

15.32-es: "állandóan egymás nyakában lenni"? :-)))

Írtam ilyet??? Sugárzik rólad, hogy a csajjal értesz egyet, szíved joga. Én nem gondolom, hogy "vagy férj vagy barát", hogy választanom kén, ha Te igen, az a Te dolgod, gondolom nem tolonganak a barátok körülötted. És képzeld, szoktunk együtt találkozni, de képzeld, nem mindig. Ugyanis nem a féjem barátja, hanem az enyém :-)

2010. febr. 16. 15:43
 24/27 anonim ***** válasza:
78%

Épp ezért irtam,zàro jelben az àllandoant.Nem értek egyet,a baràtnövel,viszont veled sem.Mert nem értem,hogy miért nem fogadod el,hogy most nem te vagy a fontos hanem ö.Hogy miért???

Azért mert a baràtod szereti öt,és szeretne minden percét az életéböl vele megosztani.Az màr egy màs kérdés,te hogyan làtod ezt.Mert te ugy làtod,hogy a csaj csak àt akarja verni stb.Te honnan tudod ezt????

Nem biztos,hogy a csaj féltékeny ràd,azért mert a baràtod,most nem làt téged annyira fontosnak,mint öt,és nem talàlkozik veled olyan sürün stb.

Fogadd el,most nem te vagy a fontos,és probàlj meg a baràtoddal együtt örülni,hogy boldog.

Màs:

Nem zsonganak körülöttem a baràtok,mivel nem otthon hanem külföldön élek màr 5 éve,tavaly költözködtünk haza a férjem hazàjàba 7 honapja.De ez engem nem is érdekel.Otthon vannak baràtaim,söt mi több,sok baràtom van,vannak fiu baràtaim is.De mind ezidàig engem nem nagyon vàgott földhöz,ha boldog volt és nem voltam neki olyan fontos mint elötte.Én vele örültem,ha kellett vele sirtam.

Szerintem ilyen egy igazi baràtsàg........

2010. febr. 16. 16:18
 25/27 anonim ***** válasza:
A hármasban találkát meg lehet próbálni, de sajnos azt kell, hogy mondjam, ha nem elég intelligens a csaj, hogy felfogja, hogy nincs köztetek semmi és ráadásul valószínűleg őt szereti, mert vele van, akkor nem tudsz sok mindent tenni. Itt ezen múlik. Nem olvastam végig a kommentjeidet, hogy milyen gyakran, milyen szituban találkoztok, talán próbáld kerülni a félreértésre okot adó körülményeket, pl. nálad kettesben stb. A barátoddal beszéld meg, hogy ne adjon okot a csajnak féltékenységre, tehát pl. ne hívjon fel, ha a csaj is ott van és ne beszéljetek fél órát mondjuk, de ez csak egy példa. Ha végképp nem érti, akkor egy idő után vagy a kapcsolat fog rámenni vagy a barátság. Érdekes, férjemnek is van egy lelki barátnője, igaz, hogy külföldön dolgozik, de soha nem voltam rá féltékeny, mert tudom, hogy a párom engem szeret. Meg amúgy is, teljesen látszik rajtuk, ha találkoznak, hogy haverok. De nálam még az is belefért a pakliba, hogy a párom közösségi oldalra írt a lánynak egy képéhez, hogy hű de csini itt valaki.... Bár az is igaz, hogy mondom a lány nincs az országban és nem is beszélnek gyakran. Szóval nem vagyunk egyformák.
2010. febr. 16. 16:49
 26/27 anonim ***** válasza:
72%
Az en paromnak is volt egy baratnoje, de mar nincs. En a masik oldalrol kozelitenem meg adolgokat. Nem tudtam minden kommentet vegigolvasni. Ha Te alapbol ugy allitod be, hogy "sunyi no", meg "csaja", akkor valoszinuleg nem igazan probalsz vele baratkozni, csak ugye az eddigi baratoddal. Nalunk is hasonlo volt a szitu. Paromnak regota baratja aki no, mi osszejottunk, osszekoltoztunk, en lettem a csaladja. Aztan jott a gyerek is, eldegeltunk (volna) szepen, ahogy egy igazi jo par. En probaltam mindig toleralni, hogy baratnoje van,ami nem konnyu dolog. Miert? Mert akarhanyszor osszejottunk harmasban, azt hallgattam, mennyivel jobban ismeri a paromat mint en, megprobalt tanacsokkal ellatni, hogy hogy viselkedjek vele. Nem volt igaza, nem ismerte igazan, meg en sem, pedig en vele eltem (nem csak mint lakotars). Mert napi szinten tobbszor talalkoztak (munkahelyen), es nekem nem esett jol, hogy egy masik nonek percrol percre beszamol a kozos eletunkrol, az en eletemrol is, a maganugyeimrol. Majd en beszamolok rola olyannak, aki nekem is a baratom. Napi szinten hallgattam, hogy a baratnoje mikor mit csinal, hogyan. Napi szinten kapta akkor mar ferjem a jotanacsokat, hova menjunk kirandulni, hogyan ossza be a penzet (penzunket), mit vegyen nekem ajandekba. Es ebbol mar kicsit sok lett. Barat ide vagy oda, nap mint nap egy masik no mondta meg neki, hogy mit hogy csinaljon. Ido kellett, mire parom rajott, hogy nem mindig volt mindenben jo tanacsado a holgy, sot! Es ahogy eldegeltunk, ugy igazitottuk az eletunket, ahogy nekunk megfelelt, a holgyemenynek mar nem annyira, mert o nem ertett egyet dolgokban es erre kaptam azt, hogy "ugy ugral a parom, ahogy en futyulok". Meg jo, hogy egyutt beszeljuk meg a maganeletunket, es nem egy harmadikkal, aki meg no is. A no ugy gondolkodott mint most te. El kellett volna fogadnia, hogy mi ketten egy par vagyunk, tehat tarsak, baratok, szeretok, solrolhatnam. O meg csak egy barat, es raadasul eleg tapados, es nem lathatott bele az eletunkbe. Aztan megprobalt tobbszor is bekavarni, mondvan o tudja mi a jo a paromnak es majd megszabaditja egy ilyen harpiatol mint en. Parom eszrevette es visszabb vette vele a dolgokat. Nem voltak kulon talalkaik, nem hallgatott tobbe ra, nem mondott mar el minden maganugyet. A no besertodott, kozolte, hogy nem akarja elvenni tolem a paromat es "szakitott" vele. Jot rohogtunk, mert azt kepzelte, egyaltalan eselye lenne ra. Pfff. A lenyeg, hogy Te egy barat vagy, ha az is akarsz maradni, max. baratkozzatok negyesben, fogadd el oket ugy mint egy kis csalad, ahol semmi keresnivalod. Es a barat akkor is az, ha csak par hetente erdeklodik, nem jar masok nyakara!
2010. febr. 17. 10:20
 27/27 anonim válasza:
teljesen egyetértek az utolsó válaszolóval, ne legyél tapadós, és túl ellenséges vagy a barátod párjával "buta nő" stb. még jó, h nem kedvel. Örülj, h a legjobb barátod megtalálta a szerelmét.
2010. márc. 2. 20:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!