Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Legjobb barátom nő létemre...

Legjobb barátom nő létemre egy féri 12 éve, a barátnője ki nem állhat engem, mert féltékeny. Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
2010. febr. 16. 14:42
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
hát, akkor csak abban reménykedhetsz, hogy a barátod elunja 1x a féltékenykedéseit... Komoly a kapcsi egyébként?
2010. febr. 16. 14:52
 12/27 anonim ***** válasza:
85%
Ha az ún. legjobb barátod annyira kerüli a konfliktust, hogy nem áll ki melletted, akkor talán át kéne gondolni, megilleti-e őt ez a jelző. Te nem tehetsz semmit, neki kellene.
2010. febr. 16. 14:56
 13/27 A kérdező kommentje:
Én 32 éves vagyok, ő 33, és 18 éves korunk óta ismerjük egymást! Azóta követjük nyomon egymást, segítjük ha kell, laktunk pl. egy albérletben 2 évig. Szerintem nem csak olyan ember lehet barát, aki olyan mint én (van nagyon hasonló jellemű is amúgy). Ha ez a csaj 2 éve úgy ismerte meg és fogadta el a barátomat, hogy én vagyok a legjobb barát, akkor hogy jön ahhoz, hogy furkáljon? És az én férjem hogyhogy nem csinál jelenetet és hogyhogy bízik bennem meg saját magában?
2010. febr. 16. 14:56
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
Szerinted mi a különbség barát és haver között?
2010. febr. 16. 14:57
 15/27 A kérdező kommentje:
Sajos én is úgy érzem, hogy ennek a barátságnak nem sok ideje van hátra :-(((
2010. febr. 16. 14:57
 16/27 A kérdező kommentje:
Fú, ez komoly kérdés, sok hely kéne hozzá! Barát az, aki mindig ott van, nem csak a buliban, aki elsők közt jut eszedbe, ha történik valami nagy dolog amit meg akarsz osztani, akit SZERETSZ igazán.
2010. febr. 16. 14:59
 17/27 anonim ***** válasza:
72%
igen, de ha te nő vagy akkor neked a legjobb férfi barátod a férjed kell hogy legyen. mert ha nem így van akkor megette az egészet a fene. lehet, hogy neked igazából ez a srác csak haver, ezért nem parázik a férjed, viszont ha a srác előadja a barátnőjének, hogy te vagy neki a legjobb barátja, akkor nem csoda, ha kiakad mivel érzi, hogy emögött az van, hogy jobban szeret téged mint őt. Ezt meg ugye nem kell részleteznem, hogy mit jelent? Mondta már neked, hogy ő nem akarna tőled soha semmi komolyabbat? Ugye hogy nem?
2010. febr. 16. 15:05
 18/27 anonim ***** válasza:

szerintem vonulj háttérbe.

a barátod úgyis keresni fog, ha rájön, mi zajlik..

2010. febr. 16. 15:06
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
Valoszinuleg en is feltekeny lennek, ha a pasimnak lenne egy ilyen legjobb baratnoje.De szerintem ezzel minden no igy van...Foleg, ha egyutt is laktal ezzel a pasival.
2010. febr. 16. 15:12
 20/27 A kérdező kommentje:

Köszi a kommenteket!

Azt hiszem, a barátom kommunikál rosszul a csajával, ezért a probléma. A nő nem bízik magában. Hát, legyenek együtt békében, én nem fogok bekavarni :-(

Csak még annyit, hogy a férjem a TÁRSAM, ami nálam egy olyan kategória, ami mindent és mindenkit felülír, barátokat, még az anyámat is! Nem használhatom rá a barát kifejezést, nekem ez többet jelent. Ezért nincs értelme őt és a barátaimat egymáshoz hasonlítani ilyen szempontból, ahogyan egy-két kommentelő tette.

2010. febr. 16. 15:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!