Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Párkapcsolatban élők! Milyen...

Párkapcsolatban élők! Milyen volt a velentin nap?

Figyelt kérdés
Annyi kérdést feltettetek gondolom megkérdezem..Milyen volt? Hol voltatok? Mit csináltatok?
2010. febr. 16. 14:33
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem szoktuk ünnepelni, ezért ajándékkal nem leptük meg egymást, de este felbontottunk egy üveg perzsgőt, amit egy kis eper társaságában elkortyolgattunk, majd a szülinapomra kapott rózsa szirmain élveztük egymás érintését.
2010. febr. 16. 15:02
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

csináltunk egy ágybantöltös hosszuhétvégét,pénteken mire hazaértem,párom főzött(nála ez nagy szó)

nem lakunk még együtt,igy kapott egy saját polcot a szekrényemben,benne váltás ruhával,én meg egy kispárnát meg édességet

22/L

2010. febr. 16. 15:03
 13/18 A kérdező kommentje:
az utolsó aranyos:)
2010. febr. 16. 15:14
 14/18 anonim válasza:
100%
Mi Velencében voltunk a hétvégén a karneválon, tegnap pedig mire hazaértem a párom főzött nekem egy isteni vacsorát és rózsával várt:)) Imádom!
2010. febr. 16. 15:19
 15/18 anonim ***** válasza:

Mi nem szoktunk giccses ajándékokat venni egymásnak. Viszont a hétvégén sokat kellett dolgoznom, vasárnap nagyon fáradt voltam, ezért a párom szó nélkül kitakarította a lakást, főzött vacsorát, miközben én pihenhettem a tv előtt. Utána hozott 2 pohár pezsgőt, és megmaszírozta a talpam, és a hátam! Nagyon édes volt, jobban örültem mint vmi drága ajándéknak!

24/N

2010. febr. 16. 17:24
 16/18 A kérdező kommentje:
De jó ilyeneket olvasni:)
2010. febr. 16. 17:57
 17/18 anonim ***** válasza:
Mi sem ünnepeljük. Igaz elmegyünk vacsizni egyet, de azt máskor is szoktuk. Nem szeretem ezeket az amerikából behozott muszáj ünnepeket. Általában megfigyeltem, hogy azok tartják meg, akik nem olyan régen vannak együtt.
2010. febr. 16. 20:18
 18/18 anonim ***** válasza:

Szia!

Vasárnap reggel átvittem a nagyihoz a 15 hónapos manónkat, mi pedig visszabújtunk az ágyba. Szexeltünk egy jót, utána szundiztunk, majd ágyban reggeliztünk. Isteni volt:)

2010. febr. 16. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!