Ez egy nagyon kacifántos bonyolult tötrének,de megpróbálom röviden leirni.Kiváncsi vagyok hogy nektek mi a véleményetek,nem az életünket szeretném kiteregetni,csak más ember kivülről nézbe jobban megtudja itélni a helyzetet.5-en élünk egy nagy házban,Kanadában,tehát az anyagiakra nincsen gond.A párom 22 éves a testvére 35 annak 44 éves férje(kb 1éve) "anyósom" is velünk él,és ugye én.Ez nehézségeket okoz,főként a párom terstvérének a párjának(44éves).Mocskos dolgokat csinál,kötekszik folyamatosan nem tudja elfogadni a helyzetet,ami nem életünk égéig szól,csak egy darabig.De ő ingerült,nem dolgozik,itthon döglik egész nap a tv előtt és ez szerinte elfogadható,mert előző hónapban dolgozott egy kicsit,amiból persze már következó hónapban nem élünk meg.Bántotta már a párját is, meglökte,kiverte a kezéből a telefont,mert a volt párjával beszélt..persze munkáról volt szó,folytogatta.Nemhogy segítene folyamatosan kötekszik mindenkivel,ami a párjánakaki reggeltől estig dolgozik,megszakad arda kell hazajönnie hogy neki már valami baja van megint a semmin kb.De fél el hagyni őt,szerintetek?
Pl: Hogy kerültetek ki, mikor, pároddal ketten mentetek e? Te 20 éves vagy? A te családod? A házat ki bérli, vagy kinek a tulajdona? Stb.
Ami a párod tesóját, és az ő házasságukat illeti, ez kettőjük dolga. Ugyan úgy a megélhetésük, ahogy a kapcsolatuk.
Így nem lehet használható tanácsot adni, mert annyira zavaros amit leírtál, és borzalmas mind a fogalmazásod, mind a helyesírásod. Az írásjeleket is véletlenszerűen használod, nem oda, ahova kell. Vagy te nem magyar vagy? Mert akkor bocs.
2015. márc. 18. 14:33
12/17 anonim válasza:
"párom tesoja akkor szerinted? Egy nőnek kéne eltartania a férjét?"
Nem, de ez az ő ügyük. A tietek meg a tietek.
És igen, nem normális, amit a pasi csinál, de ha mindenki kiszolgálja, titeket is beleértve, akkor miért is változna? Ő erőszakos élősködő, ti meg önállótlan pondrók vagytok, akik ezt hagyják.
2015. márc. 18. 14:34
13/17 anonim válasza:
Ussetek le es dobjatok ki a hazbol...
2015. márc. 18. 14:43
14/17 A kérdező kommentje:
Azért irok helytelenül néha mert nem mindig érzékeli a betűket a tabletom és nem veszem észre.Nagyon sokatoknak igaza van.Külön kéne menni az pedig az ő dolguk hogy mit csinálnak.csak tudjátok nem tudom megérteni hogy egy 44 éves felnőtt ember miért fikázza a másikat mert fiatal...és dolgozunk is.Én tudom egy így jó neki,kényelem,mindene megvan ugy hogy nem kell odébb tennie egy poharat,de ha mi sem dolgozunk akkor nem lesz pénz ő általa sajnos.Csak kiváncsi voltam a ti szemszögetekre kìvülről.köszönöm a válaszokat
2015. márc. 18. 14:45
15/17 anonim válasza:
Ne te akard már megnevelni a felesége helyett. Menjetek külön kasszára aztán ha asszonykának nem tetszik majd elrugdossa dolgozni, ha meg nem akkor megérdemli.
2015. márc. 18. 17:15
16/17 A kérdező kommentje:
Én nem akarom megnevelni.Hidd el én lennék a legboldogabb ha végre külön lehetünk.amire szerencsére nem kell sokat várni.Áprilisban költözünk.Csak tudjátok hozánk nagyon közel áll a párom testvére...a páromhoz meg "anyósomhoz" nyilván,de hozzámis ezért rossz nézni és persze benne is vagyunk mert velük kell élnünk ha nem alarunk a híd alá menni.Neki köszönhetjükazt is hogy it vagyunk(párom tesojának) ez így még jelentősebb.De az ő élete,az ő döntése igy nem tudunk mit tenni,nem dönthetünk helyette.Csak reménykedhetünk hogy kidobja. Annyi az egész hogy kiváncsi letem volna hogy egy teljesen külön álló hogyan méri fel ezt a helyzetet.persze tudnék még mit mesélni...ez csak így egy álLtalános információ,meg hát azért mégis csak a mi életünk annyira mélyen nem szeretnékén sem bele menni. :)szépnapot mindenkinek:)
2015. márc. 18. 17:30
17/17 anonim válasza:
Ha az tisztánlátás miatti kérdésekre is hajlandó lennél válaszolni, talán könnyebben lehetne tanácsot adni. Így semmi értelme kérdést kiírni, hiszen információk hiányában átláthatatlan a helyzet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!