Itt elofordult veletek, hogy megvaltoztattatok az eleteteket egy valasz hatasara?
Igen, volt. Az volt a kérdésem, hogy szólnátok-e a főnöknek, hogy próbálkoztok a babával, vagy sem. A válaszok hatására beláttam, hogy egyrészt teljesen magánügy, másrészt amiatt sem érdemes szólni, mert ki tudja, mikor jön össze.
Olyan kérdésem is volt, hogy a kisbabával ki mikor menne vissza előbb dolgozni, ha rugalmas nagyon a munka, cserébe, hogy megmaradjon a munka biztosabban. Otthonról végezhető munkáról van szó, ami azért nagyon jól jön a jövőben is, amikor már nagyobb(ak) a gyerek(ek). Eredetileg 4 hónap után terveztem volna, hogy szép lassan el kezdek visszamenni dolgozni először 1-2-3 napban, aztán többen, ha megy. (Itt 1 évet lehet kihasználni az otthon töltésre a gyerekkel, utána csak a családi pótlék jár). A válaszok hatására úgy döntöttem, hogyha a főnökeim is belemennek, akkor kihasználom az 1 évet, és utána is csak lassan megyek vissza dolgozni.
A kis korkülönbséggel kapcsolatos kérdésemre kapcsolatos válaszok is elgondolkoztattak, eredetileg nagy korkülönbséget akartam, de nyitott lettem a kisebbre is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!