Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Itt elofordult veletek, hogy...

Itt elofordult veletek, hogy megvaltoztattatok az eleteteket egy valasz hatasara?

Figyelt kérdés
Ha igen mi volt a kerdes, es miben valtozott az eleted?

2015. márc. 16. 07:41
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szivesen valaszolnek, ha ertenem a kerdest :) pontosan milyen szitura gondolsz? Pelda esetleg?
2015. márc. 16. 07:52
 2/5 A kérdező kommentje:
Pl.: rossz hazassagban vergodik egy feleseg es egy valasz hatasara, elkezdi felepiteni ujbol az eletet... es mondjuk valik .
2015. márc. 16. 07:56
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Igy mar leesett, mire gondolsz :) nos, nem igazan tortent ilyen. Nem haszontalan itt feltenni egy kerdest, de ilyen jellegu problemakban inkabb a baratok velemenyet kernem ki. Hiaba irod le hosszasan a szitut, az itteniek nem ismernek minden reszletet, nem ismerik mind a 2 fel allaspontjat, igy nem is tudnak olyan tanacsot adni, ami egeszen biztosan a legjobb megoldas lenne. Olyanokban pl, hogy ver a ferjed, vagy hasonlo esetek, magad is tudhatod, h tenyleg a valas a legjobb megoldas, de osszetettebb problemak eseten az itt kapott tanacsok csak iranymutatoak lehetnek, vagy megerosithetnek az elhatarozasodban. En semmikepp se hagyatkoznek ismeretlenek tanacsara, de a tippeket megfogadom. Szoval nem volt meg olyan, hogy gyokeresen megvaltozott volna az eletem masok valaszai miatt.
2015. márc. 16. 08:05
 4/5 anonim ***** válasza:
77%
Igen volt. Hogy igent mondjak e páromnak vag nem.
2015. márc. 16. 08:12
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Igen, volt. Az volt a kérdésem, hogy szólnátok-e a főnöknek, hogy próbálkoztok a babával, vagy sem. A válaszok hatására beláttam, hogy egyrészt teljesen magánügy, másrészt amiatt sem érdemes szólni, mert ki tudja, mikor jön össze.

Olyan kérdésem is volt, hogy a kisbabával ki mikor menne vissza előbb dolgozni, ha rugalmas nagyon a munka, cserébe, hogy megmaradjon a munka biztosabban. Otthonról végezhető munkáról van szó, ami azért nagyon jól jön a jövőben is, amikor már nagyobb(ak) a gyerek(ek). Eredetileg 4 hónap után terveztem volna, hogy szép lassan el kezdek visszamenni dolgozni először 1-2-3 napban, aztán többen, ha megy. (Itt 1 évet lehet kihasználni az otthon töltésre a gyerekkel, utána csak a családi pótlék jár). A válaszok hatására úgy döntöttem, hogyha a főnökeim is belemennek, akkor kihasználom az 1 évet, és utána is csak lassan megyek vissza dolgozni.

A kis korkülönbséggel kapcsolatos kérdésemre kapcsolatos válaszok is elgondolkoztattak, eredetileg nagy korkülönbséget akartam, de nyitott lettem a kisebbre is.

2015. márc. 16. 10:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!