Ha más nevet választhatnátok magatoknak mi lenne az?
Figyelt kérdés
Én Cassandrát választanám.:DD2010. febr. 15. 20:34
22/33 anonim válasza:
Fontossági sorrendben:
Boróka, Chloe, Lilla, Annamária, Lídia, Rose (Rozi:), Natália
am mennyibe kerül második név felvétele???
23/33 anonim válasza:
April (angolosan is tetszik: 'Épril', és persze Hrabal miatt is: Levelek Áprilkának :))
magyarok közül:
Kincső- mert hiszek a nomen est omenben-akkor tán kincsként tekintene rám vki...
24/33 anonim válasza:
21:10nek ott a pont!
nekem is "fibi" büfé jutott eszembe:-)
amúgy egy jó ideig én is utáltam a keresztnevem, de így a 24.életévem betöltése után megbarátkoztam vele...
de ha nagyon megerőltetem magam, akkor talán Anna lennék...
szép, egyszerű...
25/33 anonim válasza:
Én Hédi(erről, mindig egy nagyon szép női alak jut eszembe) vagy Audrey. Régen volt még sok más, de azokra már nem emlékszem.
27/33 anonim válasza:
Nem választanék másikat. Nem azért, mert tetszik a mostani, hanem mert úgy vélem, hogy a szüleimtől kaptam és megbántanám őket ezzel.Lehet ezen másképpen segíteni. Pl. baráti körömben többen ha új környezetbe kerülnek bemutatkoznak XY vagyok, de a barátaimnak csak Z.
29/33 anonim válasza:
Réka, vagy Japá Nóra,Bac Ilus, legutolsó sorban pedig Ria Dóra
30/33 anonim válasza:
Miért akar mindenki külföldi nevet??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!