Ha más nevet választhatnátok magatoknak mi lenne az?
Bélás válaszolónak üzenem, hogy van egy lelki társa! Nekem is Béla minden. A lány csincsillámat is Bélának neveztem el. Jómagam is Béla vagyok, nemhivatalosan. Sajnos csúnyán nézne rám az anyakönyvvezető, ha csajszi létemre beállítanék Bélává nevezési kérelemmel.. :(
Hogy érdemi választ is adjak a kérdésre, én hamarosan Hedvig is leszek, nekem nagyon tetszik a név. Kifinomult. Külföldi nevek közül az Alice tetszik a legjobban. A magyar verziója, azaz az Aliz sajnos nem jön be. (Bár, mivel egyeseknek problémát jelent a nevem megjegyzése, gyakorta szólítanak Aliznak.)
nekem Linda vagy Eliza lenne, ha választanék. A Bélásoknak üzenem, hogy nekem Dezső-ző ismerősöm van:D
Ja, nekem pedig mániám volt régebben a suliba vezető összes kutyát férfinévvel ellátni, ha lány volt, akkor is. :D
21:00:
Köszönöm, nem emlékszem, hogy találkoztam volna ezzel a névvel. Valóban hasonlít az Alice-re.
akár Banánhinta Consuela Hervegnő is lehetnék :D
de a Phoebe is jó :D
Nataláia
Olívia
Melinda
Melitta
Alíz
Cassandra
Lívia
ezek közül lennének valószínű :) a lányomnak is ezek közül lesz az egyik a neve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!