Mit csinaltok estenkent a jegyesetekkel/hazastarsatokkal?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy az en menyasszonyommal nem lehet tv-zni, mert nem erdekli se film, se sorozat. Magatol sose kapcsolja be, nem erdekli. Inkabb olvas. De ez neha eleg unalmas. O felaja lott a kartyazast vagy a tarsast, de azt se lehet minden este. Van valami otletetek, mit lehetne meg csinalni esti programnak?2015. márc. 13. 14:06
1/22 anonim válasza:
beszélgetni, szexelni, sétálni... Biztos hogy össze akartok házasodni?
2/22 anonim válasza:
Beszélgetni,szexelni,mozizni, sétálni, mászkálni,vacsorázni vagy esetleg buli
3/22 A kérdező kommentje:
nem hiszem, hogy a tv iranti igeny befolyasol egy kapcsolatot. Hat seta nem jo, mert este 9-10-11rol beszelunk, mar sehova nem megyunk. Beszelgetunk es szexelunk is, de valami mas kanapenulos program kene.
2015. márc. 13. 14:11
4/22 anonim válasza:
Együtt sütni vagy főzni is jó.Hétvégén mozi,vacsi,séta.Együtt fürödni sem utolsó,gyertyák a kád szélén,aztán egymást megmasszírozzátok. :-)
5/22 A kérdező kommentje:
A mozi is film, tehat nem jo. Vacsorazni is eljarunk, bulizni is, setalni is, de inkabb a hetkoznapokra godolok.
2015. márc. 13. 14:13
6/22 anonim válasza:
Hát a menyasszonyod olvasson, te pedig filmezz stb. Nálunk is van olyan, hogy abszolút nincs kedvem a tv-t bámulni, vagy, hogy annyira leköt egy könyv, hogy minden este azt olvasom ameddig nem végzek vele. Ilyenkor a vőlegényem is megnéz 1-1 olyan filmet ami engem különösebben nem érdekel, vagy laptopozik mellettem. Nem kell állandóan együtt csinálni mindent. De szerencsére nekünk vannak olyan műsorok amiket együtt nézünk, mert mindkettőnket érdekel.
7/22 A kérdező kommentje:
Vegulis a kozos frdo jo :) szoktuk is csak az esti tv-zes miatt hianyerztem lenne :D de akkor ma beiktatok egy furdot helyette
2015. márc. 13. 14:14
8/22 anonim válasza:
Legyél nagyfiú, foglald el magadat... egy szórakoztató robot kell neked, vagy egy barátnő?
És ha olvas? Akkor olvasson.
Hétköznap mi se csinálunk mást, mert fáradtak vagyunk, hétvégén programokra megyünk.
9/22 anonim válasza:
De még mindig nem értem, hogy miért baj az, hogy te tv-zz, ő pedig olvasson melletted???
10/22 anonim válasza:
csak fele olyan messzire menjetek el este s akkor nem baj ha vissza is kell jönni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!