Ebben az esetben meg tudnád bocsájtani a megcsalást?
Tudom, hogy az életben ilyen nincsen, viszont a legtöbben nem tudják elfogadni a hűtlenséget, ezért kérdezem, hogy ebben az esetben vajon hogyan reagálnál.
A kérdés csak elméleti. Férjed lefeküdne a hasonmásoddal, aki megszolalásig hasonlit rád.
Tegyük fel van ilyen személy, egy alteregód, aki így visszaélne a helyzettel.
Hogyan viszonyulnál a férjedhez? Meg tudnál bocsájtani neki? Megkeresnéd az alteregódat? Mit tennél vele?
A hétvégén láttam egy filmet, abban volt ilyen helyzet, és elgondolkoztam rajta, vajon én mit tennék. Ezért raktam fel a kérdést, mások hogyan reagálnának, de sajnos választ nem kaptam.
Mégegyszer elmondom, hogy én sem hiszek benne, de gondoltam van másoknak is egy kis képzelőereje, fantáziája, önismerete.
Ha átvágták volna, megtévesztették volna, akkor persze megbocsátanék.
Ebben az esetben az alteregó az egyedüli hibás. Naná, hogy megkeresném, már csak kíváncsiságból is :)
Nem a részletekbe kell beleragadni és a realitásba.
Ez egy "mi lenne ha..." kérdés. Voltám ilyen film is, nem is egy.
Ez esetben nem megcsalás, hanem a férjed áldozat.
Off: 25, nincs. Egyikünk sem arra vágyik, ez van. :) Ettől még sok minden spontánul alakul a szex során, de a liftben egymásnak esés meg a konyhapult lesöprése, meg a mosógépen döngetés az nekünk nem megy. Korábban azt hittem, az én "hibám", hogy nőként azt nem élvezem, de aztán sokévi boldogtalan szexuális élet után összejöttem egy férfival, aki nemcsak hogy elfogadja, de egyenesen igényli ezt a fajta rákészülést. És nem unalmas, nekünk legalábbis nem. Mondjuk cserébe általában több órát is tart egy ilyen együttlét, amikor csakis egymásra és magunkra koncentrálunk, és ez nagyon szorosra fűzi a kapcsolatunkat. Ha mondjuk 40-50 perc alatt végzünk, az nálunk már "villámszexnek" minősül. :D
Bocsi az offért, csak ha már így felmerült. :)
Szóval mindezek kapcsán nem hinném, hogy létezne olyan ember, aki nemcsak külsőre hasonlít ennyire rám, de több órán át beszélgetve, együtt mozogva tudná kopírozni, amit én tennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!