Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Össze vagyok zavarodva, mit...

Össze vagyok zavarodva, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Párommal 2,5 éve vagyunk együtt. 4 hónapja békültünk ki, vagyis nem is voltunk összeveszve, mert 2hónapon keresztül havi 2x 3x találkoztunk. (Olyan fél mosolyszünet.)Ennek a békülésnek az eredménye az lett, hogy most 14 hetes kismama vagyok.

Mindenki nagyon örül a kis pocaklakónak. De nem is ezzel van a baj. Az alatt a 2hónap alatt míg szüneteltettük a napi találkozásokat, neki lett valakije. Eleinte tagadta és én el is hittem. Most egy veszekedés alkalmával kiderült, hogy mégis csak volt egy harmadik. Ő azt mondja, hogy csak találkozgattak de semmi komolyabb nem történt. De ezt nem tudom már neki elhinni azok után, hogy letagadta azt az "apróságot", hogy egy másik lánnyal találkozgatott. És sajnos egyre több jel van arra, hogy nem lett az a kapcsolat lezárva.

Fölajánlottam neki, hogy őszintén beszélgessünk és akármilyen fájdalmas is lesz, de vele maradok. Ő nem akar erről beszélni, hiszen már az a múlt. Én így pedig nem akarok egy bizonytalan kapcsolatban maradni. Vagy ti mit tennétek? A baba miatt tűrtétek?

2010. febr. 15. 13:17
 1/8 anonim ***** válasza:

én igen. én ugyanígy jártam mikor terhes lettem. Dettó ugyanígy!

vele maradtam, és -bár elfelejteni soha nem fogom ezt az egészet- megszültem a lányunkat, és azóta is együtt vagyunk, boldogan. 16 éve már.

2010. febr. 15. 13:24
 2/8 anonim ***** válasza:

szia!

Itt a párodon múlik minden. Ha valóban családot szeretne, kérés nélkül is lezárja a kapcsolatot; ha nem, akkor továbbra is kiskapuzik.És olyan válasz nincs, hogy "nem tudok dönteni" vagy "adj egy kis időt". Ha valóban lezárta és megszűnnek a "jelek", akkor szerencsés vagy, ha nem ,akkor érdemesebb nélküle folytatni.

2010. febr. 15. 13:26
 3/8 anonim válasza:
Szia!Szerintem mindenképp meg kell beszélnetek ezt a dolgot,mert egy harmadik ember is érintett ebben a dologban,méghozzá a kis babátok!!Ha boldogtalanok vagytok,akkor ő is az lesz!!!Bizalom nélkül pedig nem ér semmi egy kapcsolat és ne a baba miatt maradjatok együtt,hanem azért mert szeretitek egymást és együtt akartok élni!
2010. febr. 15. 13:29
 4/8 A kérdező kommentje:

Én nagyon szeretem, de így hogy bízzak meg benne, ha egyszerűen nem hajlandó velem leülni megbeszélni? Nagyon félek, hogy a sok idegeskedés miatt lesz valami a csöppemnek.

A legutóbbi válasza az volt mikor megkértem, hogy üljünk le, hogy : "Semmi közöd nincs a múltamhoz!"

Ugye nem a hormonok miatt látom ennyire keserűnek a helyzetet?

2010. febr. 15. 13:33
 5/8 anonim ***** válasza:

A nők sajnálatos módon mindig akkor esnek teherbe, amikor nem kellene. Hogy csináljátok ezt?

Én a pasira nem "csimpaszkodnék", mert megbízhatatlan, de a gyerekkel köteles foglalkozni, és segíteni neked minden gyerek körüli teendőben!

De a magánéleteteket külön éljétek, mert ebből szerelem már nem lesz, csak gyűlölködés és megalázás.

26.L

2010. febr. 15. 13:40
 6/8 anonim ***** válasza:
Vagyis: összevesztél a barátoddal, 4 hónapig gond volt, most kibékültetek, te terhes vagy, nem volt problémád, hát gyorsan kerestél egyet magadnak... Szerintem inkább a tapéta színe miatt nyűglődj, vagy valami hasonlóan világmegváltó dologgal foglalkozz, mert így csak saját magadat lovalod bele még jobban egy általad féltékenységből kreált problémába. A párod meg ész nélkül fog menekülni, ha folyton ezzel zaklatod.
2010. febr. 15. 15:49
 7/8 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó válaszoló! 1. Olvasd el rendesen a kérdésemet/ problémámat, mert nem elég, hogy nem jól értelmezted, de még az adatokat sem jól írtad ki. 2. Ha ennyire antiszociális vagy, akkor inkább ne válaszolj, mert aki ezen az oldalon feltesz egy kérdést építőjellegű segítséget/választ vár. 3. Szerintem kettőnk közül te vagy akinek marha sok ideje van, hiszen jut másokat ilyen hangnemben kioktatni. De azért köszönöm a válaszod, mert a bunkó válasz is válasz.
2010. febr. 16. 12:58
 8/8 anonim ***** válasza:
15:49-es vagyok. Kérdező, most először vagy terhes? Lesznek még érdekesebb gondolataid is, pláne, ha ennyire hagyod eluralkodni magadon őket... Az meg, hogy szerinted mindenki antiszociális bunkó, aki nem neked tetsző választ ad, hát nem a válaszadót minősíti.
2010. febr. 17. 09:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!