Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Másnak is ilyenek a szülei?

Másnak is ilyenek a szülei?

Figyelt kérdés

Egy kissé nem egyszerű a helyzetem a szüleimmel. Akármit mondok nekik, mindig kiforgatják a szavaimat. Én meg ott állok, egy hatalmas kérdőjellel. Mostanra már meg is untam a magyarázkodást. Ez sosem változik? Egy barátom írta le erre a legjobb példát:

Felhívom anyukámat és azt mondom neki: "Sétáltam a parkban. Milyen szép gesztenyefákat ültettek."

Erre ő sírva: " Most mért akarod kivágni a nyírfát a telken?

Most tényleg csak az én szüleim ilyenek?

2010. febr. 15. 12:59
 1/8 anonim ***** válasza:

a túrót. az én anyám is ugyanilyen "hülye" már bocs. biztos a korral jár náluk.

én úgy előzöm meg ezt, hogy nem beszélek vele, csak ha oltárira muszáj. már párszor megkavarta a szart a tesóm és köztem, utálja ha valaki jóban van egymással, legyen az a két gyereke. vagy ha nekem pl. nem kellett pelenkát mosnom mint neki...meg tudott volna ölni mikor eldobhatós pelust vettünk. Nehogymá' nekem jobb sorsom legyen.

idióta. ennyi. nem kell vele beszélni. kész.

2010. febr. 15. 13:10
 2/8 A kérdező kommentje:
Igen. Most én is a nem beszélés taktikát folytatom, de nem jön be. Mert kérdez, és aztán válaszolok, és megint valami teljesen mást von le belőle. És nekem már megint ott a "?".
2010. febr. 15. 13:18
 3/8 anonim ***** válasza:

Sajnos, vagy hálisten nem korral jár.

Pontosabban korral valaki olyanabb lesz, mint volt.

2010. febr. 15. 13:33
 4/8 anonim ***** válasza:
Attól,hogy egy nő meg tud szülni egy gyereket,az biológiai dolog.Ha lelki nevelést és szeretetet nem adott,akkor nem értem miért kellene istennek tekinteni.Rengeteg olyan anyát ismerek,aki csak kipottyantotta a gyerekét,aztán meg haragudott azért,mert pénzbe kerül a neveltetése vagy mert egy kis időt kell tölteni a gyerekkel.Az ilyen anyát nem tekinteném istennek,attól,mert annak idején volt érett petesejtje és megtermékenyült,és meg tudta szülni,de onnantól kezdve nem foglalkozott a ,,csomaggal"...
2010. febr. 15. 17:20
 5/8 anonim ***** válasza:
A tiszteletet akkor is megadom annak az embernek,aki az édesanyám,akármilyen is legyen,de attól még az anyám marad,még ha nem is olyan,amilyennek lennie kellene,vagy még ha nem is szeretem.Nem arról volt szó,hogy istenként kell kezelni.
2010. febr. 15. 19:36
 6/8 A kérdező kommentje:

Én nem idiótáztam. Csak az volt a kérdésem, hogy másnak is ilyen értetlenek-e a szülei.

Amúgy egyetértek azzal, hogy attól, hogy szült valaki, attól még nem anya. Ahhoz, hogy anya legyen tenni is kell érte. A tisztelet nem magától jön, ki kell érdemelni. Én is anya vagyok, és ha másra nem, de arra jó ez az eset, hogy megtanuljam, mit ne tegyek majd a gyerekemmel.

2010. febr. 15. 20:13
 7/8 anonim ***** válasza:
Az első válaszoló idiótázott,elsősorban neki szólt a válaszom.Ezt a hangot azért nem kéne megengednie magának.
2010. febr. 15. 21:36
 8/8 anonim ***** válasza:
Látom,a moderátorok is élesebb szeműek a megszokottnál.
2010. febr. 15. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!