Másnak is ilyenek a szülei?
Egy kissé nem egyszerű a helyzetem a szüleimmel. Akármit mondok nekik, mindig kiforgatják a szavaimat. Én meg ott állok, egy hatalmas kérdőjellel. Mostanra már meg is untam a magyarázkodást. Ez sosem változik? Egy barátom írta le erre a legjobb példát:
Felhívom anyukámat és azt mondom neki: "Sétáltam a parkban. Milyen szép gesztenyefákat ültettek."
Erre ő sírva: " Most mért akarod kivágni a nyírfát a telken?
Most tényleg csak az én szüleim ilyenek?
a túrót. az én anyám is ugyanilyen "hülye" már bocs. biztos a korral jár náluk.
én úgy előzöm meg ezt, hogy nem beszélek vele, csak ha oltárira muszáj. már párszor megkavarta a szart a tesóm és köztem, utálja ha valaki jóban van egymással, legyen az a két gyereke. vagy ha nekem pl. nem kellett pelenkát mosnom mint neki...meg tudott volna ölni mikor eldobhatós pelust vettünk. Nehogymá' nekem jobb sorsom legyen.
idióta. ennyi. nem kell vele beszélni. kész.
Sajnos, vagy hálisten nem korral jár.
Pontosabban korral valaki olyanabb lesz, mint volt.
Én nem idiótáztam. Csak az volt a kérdésem, hogy másnak is ilyen értetlenek-e a szülei.
Amúgy egyetértek azzal, hogy attól, hogy szült valaki, attól még nem anya. Ahhoz, hogy anya legyen tenni is kell érte. A tisztelet nem magától jön, ki kell érdemelni. Én is anya vagyok, és ha másra nem, de arra jó ez az eset, hogy megtanuljam, mit ne tegyek majd a gyerekemmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!