Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám folytatni?

Hogyan tudnám folytatni?

Figyelt kérdés

Épp válófélben vagyok, van 2 fiunk 4 és 2 évesek.

3 hónapja vagyunk külön közben beláttuk mindketten hogy nem bírunk egymás nélkül élni! A férjem vissza fogadna de csak azzal a feltétellel hogy elválunk és aláakar iratni velem egy papírt hogy ha a jövőben ne adj isten szétmegyünk, akkor a gyerekek vele maradnak,nem vihetem el őket!

A válás még rendben van de hogy a gyerekekről lemondjak?? szó sem lehet róla!

Kérlek titeket írjatok valami tanácsot hogy milyen kompromisszumot kössek vele???

2010. febr. 15. 09:44
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ezt ugyis neked kell eldöntened,ki a fonosabb,a gyerekek vagy a férjed.de hogy én az életbe nem irnék alá ilyen papirt,arra mérget vennék.
2010. febr. 15. 10:31
 12/15 anonim ***** válasza:
43%

Ne sértődj meg, de jó nagy hülye vagy, ha ezt beveszed. Ha valaki nem tud élni valaki nélkül, nem szab feltételeket, hanem örül, hogy megkapja a másikat. Neki fontosabb, hogy aláírd a papírt. Szerintem nem fél. Ez egy nagyon átlátszó csel. Az benne van, hogy mi lesz a gyerekekkel, ha miatta mentek szét? Vagy mostantól mindenért te leszel a hibás? Gondolkozz!!

A szeretet nem feltételekről szól!!

Amúgy mi az, hogy "visszafogadna". Neked nem kell őt visszafogadni? Mert akkor 1:1.

Egy kapcsolatot csak félelmektől és előítéletektől mentesen, feltételek nélkül, bizalommal lehet és érdemes újrakezdeni, folytatni.

Komolyan, nem is értem, hogy gondoltátok...

2010. febr. 15. 10:45
 13/15 A kérdező kommentje:
Az történt hogy már rengeteget veszekedtünk stb. és én költöztem el! Erre ő beadta a válópert!
2010. febr. 15. 11:03
 14/15 A kérdező kommentje:
Nem fogom aláírni a papírt de akkkor tuti hogy nem fogad vissza! De én szeretem ennek ellenére is! ezért kértelek titeket hogy írjatok valami ötletet!
2010. febr. 15. 11:05
 15/15 A kérdező kommentje:
Az van ha ő miatta fogunk szét menni akkor a bíróság dönti el hogy kié lesznek a gyerekek!
2010. febr. 15. 14:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!