Hogyan tudnám folytatni?
Épp válófélben vagyok, van 2 fiunk 4 és 2 évesek.
3 hónapja vagyunk külön közben beláttuk mindketten hogy nem bírunk egymás nélkül élni! A férjem vissza fogadna de csak azzal a feltétellel hogy elválunk és aláakar iratni velem egy papírt hogy ha a jövőben ne adj isten szétmegyünk, akkor a gyerekek vele maradnak,nem vihetem el őket!
A válás még rendben van de hogy a gyerekekről lemondjak?? szó sem lehet róla!
Kérlek titeket írjatok valami tanácsot hogy milyen kompromisszumot kössek vele???
Ne sértődj meg, de jó nagy hülye vagy, ha ezt beveszed. Ha valaki nem tud élni valaki nélkül, nem szab feltételeket, hanem örül, hogy megkapja a másikat. Neki fontosabb, hogy aláírd a papírt. Szerintem nem fél. Ez egy nagyon átlátszó csel. Az benne van, hogy mi lesz a gyerekekkel, ha miatta mentek szét? Vagy mostantól mindenért te leszel a hibás? Gondolkozz!!
A szeretet nem feltételekről szól!!
Amúgy mi az, hogy "visszafogadna". Neked nem kell őt visszafogadni? Mert akkor 1:1.
Egy kapcsolatot csak félelmektől és előítéletektől mentesen, feltételek nélkül, bizalommal lehet és érdemes újrakezdeni, folytatni.
Komolyan, nem is értem, hogy gondoltátok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!