Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám folytatni?

Hogyan tudnám folytatni?

Figyelt kérdés

Épp válófélben vagyok, van 2 fiunk 4 és 2 évesek.

3 hónapja vagyunk külön közben beláttuk mindketten hogy nem bírunk egymás nélkül élni! A férjem vissza fogadna de csak azzal a feltétellel hogy elválunk és aláakar iratni velem egy papírt hogy ha a jövőben ne adj isten szétmegyünk, akkor a gyerekek vele maradnak,nem vihetem el őket!

A válás még rendben van de hogy a gyerekekről lemondjak?? szó sem lehet róla!

Kérlek titeket írjatok valami tanácsot hogy milyen kompromisszumot kössek vele???

2010. febr. 15. 09:44
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Hát ilyet semmiképp ne!

Amúgy egy válóperben nem hiszem ,hogy megállna egy ilyen "papír", a gyerek nem egy vagyontárgy, amiről előre le lehet mondani.

2010. febr. 15. 09:49
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Semilyet.

Ha ő se tud nélküled élni, nem kell semmi papírt aláírni.

Ha csak azért fogad vissza, hogy megzsarolhasson és elvehesse a gyerekeket, akkor inkább mégis próbálj nélküle élni. Az könnyebb, mint a gyerekeid nélkül.

Ennek olyan szaga van, hogy ő nem akar semit, de így hátha kiszed belőled egy papírt és könnyebb lesz a dolga. Már bocs.

Ha akar, nem íratna veled alá ekkora baromságot, amit egy anya nem ír alá soha. Szóval nem akar téged és ennyi.

2010. febr. 15. 09:51
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Ez zsarolás...Biztos, hogy nem tudtok egymás nélkül élni, mert abba ez nem fér bele.

Mi az, hogy visszafogadna...ez pedig alárendelt helyzet.

Közös akarat legyen, szeretettel, különben hamar külön mentek újra és az nem jó a gyerekenek sem, a bizonytalanság.

2010. febr. 15. 09:58
 4/15 A kérdező kommentje:

Az a baja hogy fél hogy megint elhagyom őt!

Nem tudom mit ajánljak neki??

2010. febr. 15. 10:00
 5/15 A kérdező kommentje:
Először nem akart visszafogadni! Én mondtam neki hogy bármit megteszek hogy újra boldogok legyünk! Erre találta ki ezt a papírt hogy akkor övé lesz mindkét gyerek ha elhagyom!
2010. febr. 15. 10:02
 6/15 A kérdező kommentje:
Vagyis ezzel a feltétellel fogadna vissz
2010. febr. 15. 10:03
 7/15 anonim ***** válasza:
Örülj,h olyan hülye,h visszavesz.Pár hónap ut úgyis megint lelépsz.
2010. febr. 15. 10:12
 8/15 A kérdező kommentje:
hát nem azért mennék vissza hozzá hogy megint lelépjek!
2010. febr. 15. 10:17
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

9:58-as vagyok...

Hasonló helyzetben vagyok jelenleg, én is külön élek a férjemtől, nekünk is pici gyerekeink vannak. Nálunk a férjem mondja, hogy bármit megtesz... Nem tudsz neki ilyet ígérni, mert ez nem csak rajtad múlik, neki is ugyanúgy akarnia kell és tennie érte, ez ha nem kölcsönös, akkor hamar megint lelépsz.

Ne legyen papír, pláne ne a gyerekekről, ilyet nem várhat el tőled, mint anyától és mint feleségtől sem.

Mit ajánlj neki?

Kölcsönös bizalmat, szertet, figyelmet, de mindezt akkor ha, ha ez kölcsönös és érdek nélküli. Különben nem fog menni...

2010. febr. 15. 10:25
 10/15 A kérdező kommentje:

Hidd el nekem ezt mind megigértem neki!

Ennek ellenére nemtágít!

2010. febr. 15. 10:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!