Normális a párom? Minek kell mindig itt lenni a gyerekeinek? Én reagáló túl? 23 /N
Gondolj arra, hogy ha lesznek közös gyerekeitek, akkor ők ugyanígy lesznek.
Egyébként a benyitogatás valamilyen szinten tényleg gond szokott lenni. Egyszer internetes fórumon olvastam egy ötgyerekes anyuka hozzászólását, aki írta, hogy nem is tudja, hogy 3 gyerek után az utolsó kettő hogy jött össze nekik, mert házaséletükben sokáig csak az jelentette a változatosságot, hogy mikor melyik gyerek nyitja rájuk az ajtót. :-)))
Szerintem arrafelé keressétek a megoldást, hogy átalakítjátok a lakást, netán elköltöztök, hogy külön bejáratú legyen a három szoba. Akkor biztos mérséklődik a probléma.
Igen, Te reagálod túl.
Költözzetek ti a belső szobába és akkor nem kell rajtatok keresztül mászkálnia a gyereknek.
Ilyen összevissza élettel meg ne csodálkozzatok hogy fél és rossz alvó a gyerek.
Te 23 éves kislány vagy még, ő meg 35 éves férfi és apa.
Amikor összejöttél vele, akkor nem gondolkodtál el ezen, hogy mi a velejárója egy idősebb pasinak?
Ha te neked a numera hiánya az egyetlen probléma,inkább hagyd ott a férfit,hogy egy nő lehessen vele,nem pedig egy önző csitri.
21/L
Jézusom, szégyelld magad!!
A gyerekei a legfontosabbak a világon. És hogy mennyit kell ott lenniük? Te magad írtad: minden második hetet ott kell tölteniük!
Nem értem az ilyen embereket.
Majdnem egykorúak vagyunk, én sem bírom a gyerekeket, megőrülnék, ha együtt kellene élnem velük. De közted és köztem az a különbség, hogy én nem állnék le gyerekes pasival, hogy aztán gyerekelmaró akciókba kezdjek.
Szakítsatok, keress egy gyerektelen pasit, neki meg lesz esélye találni egy nőt, akit gyerekestül elfogadja.
Azért bezárni egy szobába egy kicsit, hogy nyugodtan tudjatok k*rni, több, mint visszataszító, nem érzed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!