Milyen apa az aki elveszi a maradék pénzt, hogy elihassa és a gyerekeinek még ennivalóra se marad?
Figyelt kérdés
2012. júl. 3. 11:58
1/17 anonim válasza:
Szégyen!Én nem hagynám,főleg ha a gyerekeimről van szó!
2/17 anonim válasza:
Az ilyen apa beteg. Szó szerint.
3/17 anonim válasza:
Attól, hogy valaki képes letolni a gatyát, lökni párat, majd lefordulni az asszonyról, még nem biztos, hogy képes felelősségteljesen gondolkodni.
A legtöbb ilyen emberről már az elején meg lehet állapítani, hogy egy semmirekellő, így az anyát is megkérdezném, hogy mire gondolt, mikor gyereket szült egy alkoholistának.
4/17 anonim válasza:
Simán csak: alkoholista. Nem érdekli semmi és senki, csak a szenvedélye. Ugyanez a játékgépes, a drogos, meg kell tőle szabadulni. Butaság az esélyosztogatás. Ha akarna változni, tenne érte. Ő ezt akarja, hogy kinek mit okoz vele egy pillanatig sem érdekli. Titeket se érdekeljen, hogy mi lesz vele.
7/17 anonim válasza:
Nem akarok minősíthetetlen dolgokat írni,hogy kimoderáljanak,de én annyira gyűlölöm az ilyen embereket.De ilyenkor a feleség is megéri a pénzét,mert még mindig együtt marad vele,pedig látja,hogy reménytelen.
8/17 anonim válasza:
Én is eliszom a pénzt de legalább veszek nekik egy zacskó szotyit!
9/17 anonim válasza:
Gyakori. Csak a mértéke válogatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!