Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A szüleimnek lesz a házassági...

A szüleimnek lesz a házassági évfordulójuk?! Zene ügyben kellene válaszolni

Figyelt kérdés

Szóval arról lenne szó,hogy a szüleim házassági évfordulójára készítek egy videót,szkennelt képekkel amin én és a tesóim kicsik voltunk.

Szerintetek ez alá milyen zene illik? Olyat szeretnék lehetőleg,ami megható - apás-anyás- , és arról szól,hogy megköszönjük,hogy felneveltek vagy valami ilyesmi.

Próbáltam keresni,de nemsok sikerrel,ha valaki tud valamit ajánlani,ami tetszik nektek is,nagyon megköszönném.

2010. febr. 14. 21:38
 1/8 anonim ***** válasza:

Mama, kérlek, meséld el nekem...

Kovács Kati: Úgy szeretném meghálálni

Zorán: Apám hitte, Régimódi dal

2010. febr. 14. 21:44
 2/8 anonim ***** válasza:

Apukádnak egy kb.40 évvel ezelőtti szám:Leszállt a csendes éj,alszik a város....

Vagy a magyarnóták között van sok ilyen.

2010. febr. 14. 21:51
 3/8 A kérdező kommentje:

ja és mind a 3-an lányok vagyunk,pl az apám hitte nem hozzánk illő,a mam kérlek meséld el az tényleg szép,de van benne egy olyan sor,hogy:

Én azt hiszem, hogy véletlen csupán,

Hogy éppen ő az én apám.

Ez lehet nem lenne éppen jó..

De azért köszönöm az eddigi válaszokat,VÁROK MÉG :)

2010. febr. 14. 22:13
 4/8 anonim ***** válasza:
Dallamos black metál megteszi, okos vágómunkával szép ritmika rittyenthető monumentális hangulatözön mellett. Csak egy lehetőség persze.
2010. febr. 14. 22:41
 5/8 anonim ***** válasza:

Elvis Presley: Love me tender, love me sweet...

Szerintem ez a legszebb szerelmes dal.

2010. febr. 14. 23:01
 6/8 A kérdező kommentje:

mindenképp magyar szeretnék és nem kemény zenét,olyan stílust,mint amit az első válaszoló küldött,csak ott a szöveg nem egészen stimmel.

Azért,ha még valaki tud segíteni akkor elfogadom

2010. febr. 15. 00:19
 7/8 anonim ***** válasza:

Ugyan nem magyar, nem apás-anyás, viszont gyönyörű és megható, videó alá tökéletes:

Israel Kamakawiwo Ole' - Somewhere Over The Rainbow:

http://www.youtube.com/watch?v=0ltAGuuru7Q

2010. febr. 15. 08:08
 8/8 A kérdező kommentje:

köszi hogy válaszoltál,de ez ide sajna nem jó

valaki még esetleg tudna segíteni?

2010. febr. 15. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!