A szüleimnek lesz a házassági évfordulójuk?! Zene ügyben kellene válaszolni
Szóval arról lenne szó,hogy a szüleim házassági évfordulójára készítek egy videót,szkennelt képekkel amin én és a tesóim kicsik voltunk.
Szerintetek ez alá milyen zene illik? Olyat szeretnék lehetőleg,ami megható - apás-anyás- , és arról szól,hogy megköszönjük,hogy felneveltek vagy valami ilyesmi.
Próbáltam keresni,de nemsok sikerrel,ha valaki tud valamit ajánlani,ami tetszik nektek is,nagyon megköszönném.
Mama, kérlek, meséld el nekem...
Kovács Kati: Úgy szeretném meghálálni
Zorán: Apám hitte, Régimódi dal
Apukádnak egy kb.40 évvel ezelőtti szám:Leszállt a csendes éj,alszik a város....
Vagy a magyarnóták között van sok ilyen.
ja és mind a 3-an lányok vagyunk,pl az apám hitte nem hozzánk illő,a mam kérlek meséld el az tényleg szép,de van benne egy olyan sor,hogy:
Én azt hiszem, hogy véletlen csupán,
Hogy éppen ő az én apám.
Ez lehet nem lenne éppen jó..
De azért köszönöm az eddigi válaszokat,VÁROK MÉG :)
Elvis Presley: Love me tender, love me sweet...
Szerintem ez a legszebb szerelmes dal.
mindenképp magyar szeretnék és nem kemény zenét,olyan stílust,mint amit az első válaszoló küldött,csak ott a szöveg nem egészen stimmel.
Azért,ha még valaki tud segíteni akkor elfogadom
Ugyan nem magyar, nem apás-anyás, viszont gyönyörű és megható, videó alá tökéletes:
Israel Kamakawiwo Ole' - Somewhere Over The Rainbow:
köszi hogy válaszoltál,de ez ide sajna nem jó
valaki még esetleg tudna segíteni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!