Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hol lehet olyan párokat...

Hol lehet olyan párokat találni, akik másik párral, szimpátia esetén közös programokat lehetne csinálni, barátságot kialakítani?

Figyelt kérdés

A Párom és az én barátaimmal is megszakadt a kapcsolat, persze ez nem most történt. Mindenkinek fontosabb lett a karrierje, és minden egyéb dolga. Meg beleuntunk abba, hogy mindig csak az egyoldalú érdeklődés volt ezekben a kapcsolatokban a vége felé...

Akik benne vannak ezekbe a "dolgokba" biztos tudják, hogy miről beszélek.:)

Nekünk hiányzik az életünkből a ...

Mi egy budapesti 22/L és 28/F vagyunk:)

2010. febr. 14. 19:30
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Sajnos mi is így vagyunk..Az évek alatt sajnos a barátságoknak vége szakad.Arra hivatkozva,hogy messze vagyunk..Lehetne ezt is mondani,de amikor hazamegyünk(Budapestre) akkor is mindig úgy jön ki,hogy senki nem ér rá..Így tudomásul vettük,és mi is "eltávolodtunk"..Így igyekszünk új barátokat,közös programokat találni..
2010. febr. 14. 19:41
 2/14 anonim ***** válasza:

Ez a kérdés nekem is eszembe juthatott volna,hasonlóan vagyunk mi is,csak mi békés megyeiek!

Bpesten biztos sokan vannak,remélem találtok olyanokat akikkel lehet barátkozni,nem jó barátok nélkül...

2010. febr. 14. 19:43
 3/14 A kérdező kommentje:
Az utazásra szerintem nem lehet fogni, persze bizonyos távolságokon belül, de mi arról is beszélgettünk, hogy ha minden jól alakul akkor találkozunk egyik alkalommal mi utazunk másik alkalommal a másik pár és ezt így csinálni. És persze az is felmerült bennünk, hogy nálunk alvás is lehet, persze nem egyből, de így nem kéne rohanni sehova aki nem bp-i. Mert ugye nem biztos hogy egy barát a szomszédba van:)
2010. febr. 14. 19:48
 4/14 anonim ***** válasza:
0%
Talán baráti társaságok helyett ideje lenne családot alapítani meg karriert építeni...
2010. febr. 14. 19:49
 5/14 A kérdező kommentje:
És mi nem zárkózunk el a nem budapestiektől, sőt,:)... itt szinte mindenki csak rohan:(
2010. febr. 14. 19:51
 6/14 A kérdező kommentje:

Családot akkor fogunk alapítani, ha meglesznek a körülmények, mert nekünk nem olyan a felfogásunk, hogy majd a világra hozom a babánkat és majd a nagyi meg a bölcsi felneveli.

De persze vannak, olyanok akiknek így a jó.

És a családalapítás meg a barátság nem függnek össze...

2010. febr. 14. 19:54
 7/14 anonim ***** válasza:

Első vagyok.Sajnos nálunk tényleg a távolság miatt szakadtak meg a barátságok.Bár nem tudom miért,mert mi is többször mondtuk,hogy szívesen látott vendég aki akar jönni,és örülnénk is neki,hisz 3 szobás lakásban bőven van hely..Az internet is segíthet,hogy akár napi szinten tudjunk kommunikálni,(mi ingyen tudunk telefonálni,meghát ugye van MSN,Emailt stb...

De hát Anglia messze van,és ezt meg is értem..De amikor hazamegyünk akkor sem érnek rá.(pestiek vagyunk)

2010. febr. 14. 20:04
 8/14 anonim ***** válasza:
Csatlakozom a "klubhoz".Nekem van 1-2 súlyosbító körülményem is.Középiskolában és főiskolán is kollégista voltam,tehát az ottani barátaim az országban eléggé szétszórtan élnek.Aztán elköltöztem otthonról (Pécsről Siófokra),itt sincs barátom.És ráadásul egy egyszemélyes irodában dolgozom.Persze én is tehetek a "szerencsétlenségemről",nem nagyon próbálkoztam eddig.A párom barátai szintén elkoptak,így kettecskén vagyunk.
2010. febr. 14. 20:27
 9/14 anonim ***** válasza:
0%
azt hiszem teged itt felre ertettek!! szerintem swinger club-ba kene eljarnotok.Ott olyan parokat talalhattok,akik nyitottak az 'ilyen' jellegu barati kapcs.ra!! jol vettem ki a szavaidat?
2010. febr. 14. 20:29
 10/14 A kérdező kommentje:

20:29-es

swinger klub az , hogy jött ide?

az együtt alvást persze nem egy ágyban gondoljuk hanem külön szobában!

2010. febr. 14. 20:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!