Hol lehet olyan párokat találni, akik másik párral, szimpátia esetén közös programokat lehetne csinálni, barátságot kialakítani?
A Párom és az én barátaimmal is megszakadt a kapcsolat, persze ez nem most történt. Mindenkinek fontosabb lett a karrierje, és minden egyéb dolga. Meg beleuntunk abba, hogy mindig csak az egyoldalú érdeklődés volt ezekben a kapcsolatokban a vége felé...
Akik benne vannak ezekbe a "dolgokba" biztos tudják, hogy miről beszélek.:)
Nekünk hiányzik az életünkből a ...
Mi egy budapesti 22/L és 28/F vagyunk:)
Ez a kérdés nekem is eszembe juthatott volna,hasonlóan vagyunk mi is,csak mi békés megyeiek!
Bpesten biztos sokan vannak,remélem találtok olyanokat akikkel lehet barátkozni,nem jó barátok nélkül...
Családot akkor fogunk alapítani, ha meglesznek a körülmények, mert nekünk nem olyan a felfogásunk, hogy majd a világra hozom a babánkat és majd a nagyi meg a bölcsi felneveli.
De persze vannak, olyanok akiknek így a jó.
És a családalapítás meg a barátság nem függnek össze...
Első vagyok.Sajnos nálunk tényleg a távolság miatt szakadtak meg a barátságok.Bár nem tudom miért,mert mi is többször mondtuk,hogy szívesen látott vendég aki akar jönni,és örülnénk is neki,hisz 3 szobás lakásban bőven van hely..Az internet is segíthet,hogy akár napi szinten tudjunk kommunikálni,(mi ingyen tudunk telefonálni,meghát ugye van MSN,Emailt stb...
De hát Anglia messze van,és ezt meg is értem..De amikor hazamegyünk akkor sem érnek rá.(pestiek vagyunk)
20:29-es
swinger klub az , hogy jött ide?
az együtt alvást persze nem egy ágyban gondoljuk hanem külön szobában!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!