Kit választanál? E két férfi közül?
Egyiket se. Mindkettőre találkoztam már példával. Az első verziót választó nő most ment nyugdíjba. Még nem öreg, fiatalos, és most ketrecben érzi magát: a férje nem akar sehová menni, teljesen lerobbant, a nő egyedül ne menjen, egymással meg nem tudnak mit kezdeni. Ő is kényszerből választotta ezt a férfit, csakhogy már a 40-hez közeledett és nem nagyon volt választása.
A második verziót a saját bőrömön tapasztaltam. Ő is tudta, hogy csúnya, pontosan tudta, hogy igazából nem tetszik nekem, magának se tetszett. Állandó komplexusai voltak, amik csak később jöttek ki nagyon durván. Például az lett a fixa ideája, hogy csak a pénzére hajtok. Pedig nem, csak féltem hogy nem lenne más a számomra.
Végül inkább szakítottunk és jó döntés volt, mert találtam olyan párt, akivel nagyon jó kapcsolatot alakítottunk ki. 27 éves vagy, nem öreg. Ne ásd még el magad. Semmi szükséged nincs megalkuvásra, azzal a férfival legyél együtt, aki minden szempontból megfelel.
hú egyiket se!
se egy butával,se egy rondával nem tudnék szexuálisan érintkezni se...pff
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!