Lehetek-e még boldog 64 évesen?
Figyelt kérdés
2010. febr. 14. 18:10
11/24 anonim válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=nNgr514HLhQ
Headbangelj erre és énekelj velük! Nyomassad a rockooooot!!! (gondoltam hátha segít :D)
12/24 anonim válasza:
"Szeretni kell, ennyi az egész..."
13/24 anonim válasza:
Cseréljünk! 15 éves vagyok. És pillanatnyilag szívesebben lennék 64...
:) Az ember mindig arra vágyik, ami elérhetetlen...valahogy nekem is meg kellene tanulnom, hogy boldogan éljek a jelenben, és ne csak a múlton rágódjak, vagy a jövőn izguljak. Én magának is ezt javaslom! :)
14/24 anonim válasza:
Legfontosabb hogy egészség legyen.
15/24 anonim válasza:
Még jó!!
Az élet minden örömét élvezni kell!
Kirándulni blizni már amenyire lehet és kész is és egy boldog család
16/24 anonim válasza:
Egy kis nosztalgia dal, kell, hogy emlékezz erre:
Melodie d'amour - Edmundo Ros
http://www.youtube.com/watch?v=7_nftApnVRw
Régi kedvencem :D
17/24 anonim válasza:
Aki 64 évesen tud internetezni mert nincs lemaradva és közösségi portálokon kavirnyál az előtt ott az élet.Hajrá buli van!Itt a tavasz vegyen egy kismotort akár egy használtat is és born to be wild..........
18/24 anonim válasza:
A boldogság nem más, mint elégedettség. Így aztán, ha Ön elégedett, akkor boldog is.
19/24 anonim válasza:
Igen, lehetsz boldog akár túl a 70-en is! Csak jól válaszd meg, mitől vagy boldog...egy jó filmtől, egy kellemes zenétől, vagy egy partner által! Vigyázz, sok a csapda, sok a szélhámos, de ezt ebben a korban már biztosan tudod!
20/24 anonim válasza:
Az én mamám szintén 64 éves és már van egy négy hónapos kapcsolata egy aranyos bácsival:):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!