Szerintetek miért nem veszik a szülők észre hogy mekkora különbséget tesznek a gyerekeik között?
Van egy öcsém aki világ életében anyuciék kedvence volt mert hogy ő a kicsi.Ha nekm nem siekrült valami akkor azonnal fejmosás + büntetés.Öcsém bukott a motoros vizsgán a személyautón 4x sem jött össze neki a nyelvizsga.Egyik esetben sem volt hibás meg sajnálni kellett mert jajj szegény.....Egytemre se vették fel(engem sem csak 1év múlva)míg én terrorba éltem h nekm nem sikerült meg azt mondták h csalódtak bennem,addig öcsémet benyomták fizetősre.Én idén mérnök leszek(ha minden jól megy)de a faluba(kis falu)mégsem tudja szinte senki h én velem most mi is van.De öcsémről mindenki tudja h orvosira jár.Szülők szétkűrtölték rendesen.Én bárhová megyek bármit csinálok és hozom a fotókatmeg se nézik szüleim...d ha öcsém mondjuk mutatja h melyik motor tetszik neki akkor azonnal mennek és nézik h hú de szép motor kisfiam.Az hogy anyám megjön a boltból és csak tesómnak váárol(csokik chipsek tb.)az már nem mglepő mint az sem h a hűtőben van ami közös meg van ami csak az övé(pick szalámi sajtok stb.)Most ott tartunk h kocsit lakást kapott tőlem meg azt akarják h költözzek haza mert nem tudják fizetni az albérletemet(felvettem a diákhitelt).Szóval rajtam kívül az egész falu tudja h nyáméknak csak egy gyerekük van.De mikor én eléjükálltam h miért őt szeretik jobban?Erre azt mondták h ez nem igaz ugyanúgy szeretnek minket.És h ösém ugyanezt érzi.Mármint fordítva.
Van rá valami kis esély is h engem is úgy fognak szeretni mint őt?
Ja meg most ott tartunk h mondták h jó h mindjárt dolgozom mert legalább tudom támogatni az öcsémet.
Öcsémről tudni kell h önző csak magát szereti nincsenek haverjai soha nem volt b.nője.És az a célja h ha majd orcos lesz a pénzével fog magának nőt.
Szóval őt senki sem szereti de ő sem szeret senkit csak magát.Komolyan undorodom h ilyen kis elb@szott öcsém van.
Én is ismerek egy ilyet... természetesen ott is az anya a ludas. Hiába mondják neki családtagok, barátok - Ő NEM, ő nem kivételez, ő el sem tudná képzelni hogy kivételezzen, holott mindenki más látja! És kizárt hogy megváltozzon.
"öcsém még mai napi is anyámmal alszik" - ezt ugye nem mondod komolyan???!!! :o
Éngem sem szeretnek úgy a szüleim mint a hugom.Ő bármit csinál minden tökéletes ha rámüt nem baj,nem kell visszaadni.(6 éves és eleven)
Mondjuk nállunk egyformán vásárolnak de ha a hugom egykettőre meg eszi az ő részet kikunyorogja az enyémet persze a szüleim meg ő még kicsi,nőnie kell,ne legzél fösvény..
Nem,nem vagyok fösvény csak fanatsztikus mit csinálnak.
Ha hoz piros pontot az ovodábol fel kell tenni a fügönyre és gyönyörködni benne,hogy milyen ügyes.
Gyakran verekedik a hugom a szüleimmel is felesen és hoha egy rossz szavuk se hozza.Én ha valamit nem ugy csinálok,ahogy kell jön a letolás..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!