Mit készithetnék neki, aminek örülne? Tipp, ötlet?
Figyelt kérdés
A barátommal olykor csak úgy kedvességből adunk egymásnak valami kis meglepetést, nem veszünk, hanem saját kezüleg csinálunk valami kis apróságot. Pl. verseket irunk egymásnak, vagy idézeteket szép szerelmes mondatokat irunk és azt adjuk át, vagy hasonló kis aranyos dolgokat készitünk. Énis is akarok adni neki most valamit, de nincsen semmi ötletem. Olyanra gondoltam, aminek örül egy 19 éves srác, és saját kezüleg megtudom csinálni. Nem kis versikékre gondolok, vagy rajzra mert azok uncsik.2010. febr. 14. 15:44
1/4 anonim válasza:
Igaz én nem ismerem a barátodat,de mi is szoktunk egymásnak készíteni apróságokat..
mennyire szereti a karkötőket például?mert én gyakran csomózok neki karkötőt,vagy fűzök neki ilyen fagyöngyökből,imádja őket,tök jól néznek ki,már vagy 10 darab van a kezén..
vagy ha nem ilyenre gondolsz,süthetsz neki valamilyen finom sütit:)a barátom inádja a hasát:)
még gondolkodom..
2/4 anonim válasza:
Szerintem bárminek örülne,amit te készítesz neki.Ha van kézügyességed,akkor menj be egy művészellátóba,ott van minden.Pl üvegfestékkel festhetsz neki mécsestartót v bármit,pl eszembe jutott 1 ötlet,h lehetne megcsinálni:egy henger alakú üveget(hívjuk mécsestartónak),szépen befestessz,aztán rá egy szívet.Nyomtass ki egy fotót,amin ketten vagytok és ragaszd rá-erre van egy úgynevezett szalvéta technika,lehet kapni egy speciális ragasztót,amivel ha lekened,akkor olyan hatása lesz,mintha az üvegre lenne mintaként nyomva-bár lehet,h előbb ragasztóval a fotó,aztán az üvegfesték-nem tudom-ha tetszik az ötlet,akkor menj el egy ilyen művészellátóba és ott tudnak neked segíteni.
3/4 anonim válasza:
Épp most csináltam meg a fánkot, ma szívecske alakú szaggatóval szaggattam ki őket :-)
Én nem vagyok konyhatündér, de itt láttam egy receptet, tök hülyék is meg tudják belőle csinálni (mint én) és 2*10 percet kell vele dolgozni, meg közben csak ülni és várni (kelés). És ketten elmajszolnátok...
4/4 anonim válasza:
Süss neki valami finomat, azt biztos díjazná :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!