Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Menyasszonyomnak van egy...

Menyasszonyomnak van egy hülye, leszbikus hajlamú barátnője, nem szokásom ilyenbe beleszólni, de szerintem nincs rá jó hatással. Szerintetek említsem neki, hogy én kivülállóként azt látom, hogy ő nem igazi barátnő?

Figyelt kérdés
Nem szokásom belepofázni más dolgaiba,igazából nem régóta barátnők,pont amikor megismerkedtünk,3 éve,akkor elötte 1 évvel lettek barátnők.Van neki jópár barátnője,akik szerintem sokkal jobban barátnők mint ez a csaj,ezt kivülállóként megtudom állapítani.Arról nem beszélve,hogy szerintem nem is jó példa ez a barátnő.Többször megcsalta a pasiját,jelenleg egy házas emberrel van együtt,akinek 2 gyereke van.Ismertem a volt pasiját is,és a csajjal is találkoztam párszor.Egyszer elmentünk iszogatni egyet és kicsir becsípett állapotban ilyet mondott,hogy elvettem tőle a menyasszonyomat,mert neki tervei voltak vele:)))és kicsit poénos volt,de van benne igaszság szerintem,hogy tényleg így gondolja.Meg ilyeneket szokott irogatni a menyasszonyomnak,hogy nem alszik e nála?,amikot pár napig nem voltam itthon akkor is ilyeneket irogatott neki,amikor találkoznak,igaz mostanában nem sokszor,akkor mindig inni akar a csaj a menyasszonyommal.Menyasszonyom nem ez a nagy iszogatós,bulizós,elég ritkán iszik.Amikor legutobb elmentünk ezzel a csajjal kisebb buliba,gondoltam most nem szólok bele semmibe,hagyom had legyenek el együtt.Az eredménye az lett,hogy addig ivott ezzel a csajjal,hogy a piától rosszul lett és egész éjjel hányt,szerintem alkohol mérgezést kapott.
2015. márc. 5. 09:13
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
Huu nagyon lehurrogtatok itt most engem,de nem értem miért?!Hiszen nem is ismertek engem!Mint írtam én nem az a fajta ember vagyok,aki megmondja a másiknak mit és mikor csináljon és soha nem is mondtam meg senkinek egy párkapcsolatomban sem.Mellettem igazán szabad élete lehet,de mivel én úgy érzem ez a lány/nő csak "kihasználja" vagy akarná,még jó hogy figyelek erre.Aki azt írta,hogy az a bajom,hogy nem azt csinálja amit én akarok,az nagyon nagyot téved.Soha de soha senkinek nem mondtam meg,kivel barátkozzon,mikor és hova menjen.De mivel én ismerem mint embert,2 éve együtt élünk,azért jól tudom,hogy ő milyen ember,és mire vágyik.Itt írta egy lány/nő a válaszba,hogy ő is volt így már ezzel egy barátnőnek hitt valakivel.
2015. márc. 5. 12:34
 22/29 anonim ***** válasza:
79%

Megértem, hogy ha szereted a barátnődet, akkor aggódsz érte, és félted az olyan barátoktól, akik valójában nem barátok. Úgy gondolom, ha nem szimpi a csaj, akkor tartsd rajta a szemed, de ne szólj bele a barátnőd döntéseibe.

Szerintem el fog jönni az az idő, hogy magától is rájön, ez a csaj nem neki való "barát". Sokkal jobb, ha magától nyílik ki a szeme. Lehet, hgoy közben csalódás is éri, de arra biztosan jó lesz, hogy egy kicsit javuljon az emberismerete.

UI. Volt olyan barátnőm, akit a férjem nem szeretett, beláttam, már nem tartjuk a kapcsolatot, és utólag tudom, hogy teljesen igaza volt mindenben. (ő nem volt se bulizós, se leszbikus, más miatt)

2015. márc. 5. 12:40
 23/29 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod!Azért lehet normálisan válaszolni,ahogy a te példád is mutatja.Nem értem ezzel kinek vagy miért ártottam,ezzel a kérdéssel.

Egyébként nem szóltam bele soha,ezt is írtam,de gondoltam,már nem ártana szóvá tenni,hogy az a barátnő,aki barátnőnek néz ki,nem mindig az,és ezt én mint kivülálló jobban látom úgy gondolom.

Van 3-4 barátnője rajta kivűl,és mindegyiket nagyon normális,jó kis csajoknak/nőknek tartom.Természetesen mint emberek.És soha de soha nem zavart,hogy bármelyikkel elment bárhova is.Sőt ha velük megy,még örülök is,mert mindig jó kedvűen jön akkor haza.

2015. márc. 5. 13:05
 24/29 anonim ***** válasza:
79%

Tudod, aki valamit nem akar, azt lehet akárhogy csábítgatni.

Nekem is van olyan haverom, aki halomra csalja a barátnőjét, én mégis hűséges vagyok, és csak egy nő kell, senki más. Van olyan ismerősöm, aki nem veti meg a piát, én mégsem lettem alkesz. Attól, mert nem minden ismerősöm, barátom egy erkölcsi mintakép, attól még nem leszek én is züllött.

2015. márc. 5. 13:16
 25/29 anonim ***** válasza:
70%

Drága húsom, azt értsd meg, hogy felnőtt embereket nem lehet nevelni, mert az nem a te dolgod, hanem a szüleié (lett volna). Az ember magától jut el oda, hogy ki tudja szűrni, kikkel érdemes barátkozni és kikkel nem. Én 30 leszek idén, és mostanra állítom, hogy megtanultam többé-kevésbé megszűrni az embereket. Ehhez idő kell. Mindenki a saját tapasztalati alapján fejlődik. Ehhez neked nem kell semmit tenned.

29 N

2015. márc. 5. 14:48
 26/29 anonim ***** válasza:
18%

Azon jót nevettem, mikor írtad, hogy csak akkor jön ez a lány, ha ő ráér. :D Hát mikor máskor menne, ha nem ér rá? :D

Nekem is van pár züllött barátnőm, mert velük kilehet kapcsolódni és nem csak a jó kislányokkal lehetek, holott én is az vagyok.

Szerintem te attól félsz, hogy lefeküdnek egymással, mert rossz hatást kb. nem tudtál inni. Mindenki itta már le magát tök részegre, de ettől nem lettek rossz hatással rá a barátnői, csak épp úgy alakult.

HA nem bízol benne, akkor mondd el neki az aggályod....

Hangoztatod, hogy nem szólsz bele senki életébe, de akkor az övébe se. Lehet, hogy a jobb barátnőit kicsit unja és akart egy kis változást, amit ez a lány megad neki.

Ez a jelző ("hülye, leszbikus hajlamú barátnő") meg nagyon kedves és ne arról ítéled meg az embereket, hogy hányszor csalta meg a párját és kikre nyomul..

2015. márc. 6. 23:41
 27/29 anonim ***** válasza:
67%

"De mivel én ismerem mint embert,2 éve együtt élünk,azért jól tudom,hogy ő milyen ember,és mire vágyik"

Látod, itt van a probléma. Ő egy önálló ember attól még hogy a menyasszonyod. Sejtheted, de biztosan nem tudhatod, hogy mire vágyik. De még ha igazad is lenne, akkor is neki kell megtapasztalnia. Olyanokat írsz, hogy rossz irányba befolyásolja a személyiségét ez a barátnő, tehát mégiscsak nevelni akarod, függetlenül attól, hogy tudatosan megmondod-e neki hogy mit csináljon vagy nem (én elhiszem, hogy nem), ezzel a hozzáállással nem tekinted felnőtt embernek.

2015. márc. 7. 14:12
 28/29 anonim válasza:
33%
Szerintem meg helyes,hogy aggódik a menyasszonyáért.Az,hogy valaki felnőtt nem azt jelenti, hogy nem tud tévedni vagy. Az, hogy naiv a menyasszony az az igazi probléma, mert másnak látja a barátnőjét mint amilyen igazából. Az ilyen barátságok szétmennek előbb utóbb, mert annyira másvilág a kettő. Az, hogy sokat ivott... Sokan mondják, hogy az az ő baja... de milyen barátság az, ahol hagyja, hogy a másik rosszullétig piáljon? A barátaiért felelősséggel tartozik az ember akár mennyi idősek is! A másik meg a témának igen is van köze a leszbikusságnak, hiszen, én úgy vettem ki a nő viselkedéséből, hogy a másikat azért itatja le, hogy megkapja. Nem? Akkor itt jó, hogy félti a másikat. Az akiben annyi gerinc nincs, hogy ne kavarjon egy családapával az bármire képes. Itt nem is lenne gond azzal,hogy leszbikus hajlamai vannak, ha a viselkedése nem erre menne ki... Ne aggódj, kedves vőlegény, előbb utóbb eltűnik a képből. Az ilyenek lekopnak a rendes emberekről...
2015. márc. 8. 12:12
 29/29 anonim ***** válasza:
100%
Mi lett veletek?
2019. febr. 22. 07:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!