Menyasszonyomnak van egy hülye, leszbikus hajlamú barátnője, nem szokásom ilyenbe beleszólni, de szerintem nincs rá jó hatással. Szerintetek említsem neki, hogy én kivülállóként azt látom, hogy ő nem igazi barátnő?
ma 09:53
Mint írtam nem szokásom belepofázni más dolgaiba,és ez igaz a menyasszonyomra is.Soha nem mondom meg kivel,mikor hova menjen.De mivel szeretem és ebben a csajba a bulin kivül semmi nincsen,miközbe a menyasszonyom nem egy nagy bulizós,igen úgy gondolom nem jó hatással van rá.A többi barátnője miért nem zavar akkor?Pedig velük is elszokott menni iszogatni.Talán mert tényleg úgy érzem,hogy ő nincs rá jó hatással?
b+, ha a csajod nem bulizós, csak egyszer elment vele és ivott, hát az ténylego baromi rossz hatás.
Szegény, egyszerűen kitombolta magát, mert egy merev pasi mellett erre pont semmi lehetősége nincs.
Kérdező!
Ugye ismered a mondást: madarat tolláról, embert barátjáról.
Én a helyedben megkérdezném tőle, miért szimpatikus neki ez a lány, miért tartja vele a kapcsolatot. Ha neki az az életforma a szimpatikus, csak nehezen meri kimutatni, de a lelke mélyén vágyik rá, akkor nem hozzád illik.
Mond meg a menyasszonyodnak, hogy egyszer csinálhatnátok hármasban.
(Bocs, de hülye kérdésre hülye válasz.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!