Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Menyasszonyomnak van egy...

Menyasszonyomnak van egy hülye, leszbikus hajlamú barátnője, nem szokásom ilyenbe beleszólni, de szerintem nincs rá jó hatással. Szerintetek említsem neki, hogy én kivülállóként azt látom, hogy ő nem igazi barátnő?

Figyelt kérdés
Nem szokásom belepofázni más dolgaiba,igazából nem régóta barátnők,pont amikor megismerkedtünk,3 éve,akkor elötte 1 évvel lettek barátnők.Van neki jópár barátnője,akik szerintem sokkal jobban barátnők mint ez a csaj,ezt kivülállóként megtudom állapítani.Arról nem beszélve,hogy szerintem nem is jó példa ez a barátnő.Többször megcsalta a pasiját,jelenleg egy házas emberrel van együtt,akinek 2 gyereke van.Ismertem a volt pasiját is,és a csajjal is találkoztam párszor.Egyszer elmentünk iszogatni egyet és kicsir becsípett állapotban ilyet mondott,hogy elvettem tőle a menyasszonyomat,mert neki tervei voltak vele:)))és kicsit poénos volt,de van benne igaszság szerintem,hogy tényleg így gondolja.Meg ilyeneket szokott irogatni a menyasszonyomnak,hogy nem alszik e nála?,amikot pár napig nem voltam itthon akkor is ilyeneket irogatott neki,amikor találkoznak,igaz mostanában nem sokszor,akkor mindig inni akar a csaj a menyasszonyommal.Menyasszonyom nem ez a nagy iszogatós,bulizós,elég ritkán iszik.Amikor legutobb elmentünk ezzel a csajjal kisebb buliba,gondoltam most nem szólok bele semmibe,hagyom had legyenek el együtt.Az eredménye az lett,hogy addig ivott ezzel a csajjal,hogy a piától rosszul lett és egész éjjel hányt,szerintem alkohol mérgezést kapott.
2015. márc. 5. 09:13
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
90%
Azon kivul, hogy egyszer tul sokat ivott a menyasszonyod, milyen konkret rossz hatast tapasztaltal?
2015. márc. 5. 10:10
 12/29 A kérdező kommentje:

ma 09:53

Mint írtam nem szokásom belepofázni más dolgaiba,és ez igaz a menyasszonyomra is.Soha nem mondom meg kivel,mikor hova menjen.De mivel szeretem és ebben a csajba a bulin kivül semmi nincsen,miközbe a menyasszonyom nem egy nagy bulizós,igen úgy gondolom nem jó hatással van rá.A többi barátnője miért nem zavar akkor?Pedig velük is elszokott menni iszogatni.Talán mert tényleg úgy érzem,hogy ő nincs rá jó hatással?

2015. márc. 5. 10:11
 13/29 anonim ***** válasza:
88%
Tenyleg vannak ennyire hulye emberek? Meg ha troll, akor is?
2015. márc. 5. 10:13
 14/29 anonim ***** válasza:
80%
Meg mindig nem derult ki, hogy miben nyilvanul meg a rossz hatas.
2015. márc. 5. 10:16
 15/29 anonim ***** válasza:
91%
Gondolom az rossz hatas, hgy a menyasszony nem azt csinlja, amit a kedves parja szeretne. Es ezen kiakadt :D troll
2015. márc. 5. 10:22
 16/29 anonim ***** válasza:
89%

b+, ha a csajod nem bulizós, csak egyszer elment vele és ivott, hát az ténylego baromi rossz hatás.

Szegény, egyszerűen kitombolta magát, mert egy merev pasi mellett erre pont semmi lehetősége nincs.

2015. márc. 5. 10:23
 17/29 anonim ***** válasza:
89%
arról nem is beszélve, hogy kit érdekel, hogy leszbi hajlamú, ha köze nincs a kérdéshez? Ja, hogy akkor a kutya se olvasta volna el a meséd...
2015. márc. 5. 10:24
 18/29 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező!

Ugye ismered a mondást: madarat tolláról, embert barátjáról.

Én a helyedben megkérdezném tőle, miért szimpatikus neki ez a lány, miért tartja vele a kapcsolatot. Ha neki az az életforma a szimpatikus, csak nehezen meri kimutatni, de a lelke mélyén vágyik rá, akkor nem hozzád illik.

2015. márc. 5. 11:00
 19/29 anonim ***** válasza:
92%
Megírom az én esetemet, hátha segít: voltam hasonló helyzetben, mint a menyasszonyod, barátkoztam egy bulizós, szinte csak foglalt pasikra izguló, nem túl okos lánnyal, aki egyszer-kétszer célzott arra, hogy biszex, és hívott is, hogy aludjak nála (egy ágyban). Világosan éreztem, hogy nem nekem való barátnő, egy idő után kifejezetten terhesnek is éreztem a vele való kapcsolattartást. Hogy miért barátkoztam vele mégis? Mert úgy éreztem, szüksége van rám. Jó hatással voltam rá, anyukája számtalanszor megköszönte, hogy istápolom, stb. Végül mégis rászántam magam, hogy lassan, fokozatosan megszakítsam a barátságot, mondván, felnőtt ember, vállalja ő a felelősséget a saját életéért és döntéseiért. A vőlegényem iszonyatosan megkönnyebbült, amikor megszakadt a kapcsolat, akkor mondta el, hogy nagyon-nagyon nem örült neki, de nem akart beleszólni. Nekem meg nagyon jólesett, hogy bízott bennem és nem befolyásolt. Persze, ha alkoholmérgezésig fajult volna a helyzet, biztosan nem állta volna meg szó nélkül.
2015. márc. 5. 11:20
 20/29 anonim ***** válasza:
18%

Mond meg a menyasszonyodnak, hogy egyszer csinálhatnátok hármasban.

(Bocs, de hülye kérdésre hülye válasz.)

2015. márc. 5. 11:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!