Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátnőm leszbikus?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm leszbikus?

Figyelt kérdés
Nagyon zavaró mostnában a viselkedése. Lehet, hogy csak túlreqgálom, de szerintem a lányokhoz vonzódik. Mindenkit fogdos. Tudom, ez mostnában "menő" (uhh te jó ég, mindig is elítéltem az ilyen embereket), de ő valahogy mindenkit zavarba ejt ezzel. Ha egy lányra ránéz, egyből a melleit stíröli. Az enyémeimet pl egy fíújéhoz hasonlította... Ezért most Ádám a nevük (Annyit beszél a melleimről, hogy már külön nevük van. Szerintem ez nem normális. ) Na de a viccet félretéve: tök jó barátnők vagyunk/voltunk, de néha már előre félek, hogy mi lesz a következő lépése. Most ezek után mondhatja bárki, hogy rosszul látom a helyzetet (lehet h tényleg rosszul látom), de ha zavar akkor zavar. Pont. Mondtam már neki h ezt ne csinálja, ő csak röhögött, és belemarkolt a fenekembe...

2015. jan. 21. 23:20
 1/3 anonim ***** válasza:
57%
egy bimbódzó szerelem kezdete, aminek leszbiorgia lesz a vége :') a fantáziámban legalábbis...
2015. jan. 21. 23:27
 2/3 anonim ***** válasza:
Há ha már a melled meg a feneked fogdossa, akkor tuti szeretne tőled valamit. Szerintem ezt beszéljétek meg, amíg el nem fajulnak jobban a dolgok :D
2015. jan. 22. 02:08
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Csak kíváncsi. Sejtem,h. még tini-korúak vagytok.

V.mi többet érezne irántad(mint puszta érdeklődés)nem így fejezné ki,h. szerelmes Beléd.

Szerintem is elég fura viselkedése van, ezt feltétlenül + kell beszélnetek, full zavarbaejtő lesz az 5-10 perces át/+beszélés, de ha most nem tisztázod,h. Téged zavar, akkor később rosszabb, kényelmetlenebb lesz a következő "érdeklődési taperolása"-ez fix,h. így lesz. TISZTÁZNOTOK KELL az érzéseidet.

Mond a szemébe,h. ez Neked nem szimpi, sőtt egyenesen taszító..őszinteség elsődleges 1 Baráti kapcsolatban.

Könnyen lehet,h. az őszinteségeddel elveszíted Őt, de nem tudok jobbat javasolni.

..és ismétlem, ÉRDEKLŐDIK! Nem biztos,h. leszbikus(Mi nem így közelítünk a Nőhöz, ha +kedveljük v. szerelmesek leszünk)

Beszélj Vele erről feltétlenül!

1 Kalappal!:*

2015. jan. 22. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!