Miért taszítja az egyedülálló lányokat, egy 37 éves, elvált, jómódú, helyes,3 gyerekes apa?
Igaza van egyik előttem szólónak.. miért nem saját korosztályából keres?
Én huszonéves vagyok..és a szüleim kb. szívrohamot kapnának, ha egy három gyerekes pasival állítanék be.. sőt az is lehet, hogy ő már nem is akar gyereket.
Nekem is volt már idősebbel kapcsolatom..és igenis érződik az a plusz 10 vagy több év.
Én tényleg nem tudom...Engem nem taszított :)
Az én Párom 34 volt mikor megismerkedtünk,igaz csak egy gyerekkel...És valahogy nem a gyerek vonzott...
Igazából csak később tudatosult bennem,hogy apa.
13 év van köztünk,itt szuszog mellettem a fiunk,nyáron házasodunk.
Nem tudok érdemi választ adni a kérdésedre, ugyhogy bocsi.
Csak a saját példámat irom. Én neveletem a párom 2 gyerekét (ill. az anyja nevelet, nálunk csak hétvégén voltak 2 napot). Sajnos elváltak urtjaink, de a gyerekeket annyira megszerettem, hogy azota is tartjuk a kapcsolatot. Elsö perctől kezdve elfogadtam öket, szóval nem tudom, másnál miért okoz esetleg problémát. Biztosan hozzáállás kérdése az egész. Szerintrem egy nő könnyebben elfogadja (az anyai érzések miatt) más gyerekét, mint egy férfi. Biztosan megtalálja majd a párját elöbb utóbb.
Azért, mert lányokat keres, érett nők helyett. A fiatalok nem akarnak kötöttségeket, sem pedig a gyereknevelés felelősségét. Főleg 3 gyerekét. Ők saját gyereket akarnak, és szabadságot amit a gyerekek mellett nem lehet.
Vannak, gyönyörű, egyedülálló 37 körüli nők, esetleg gyerekkel. Na őnáluk kéne próbálkozni.
Tapasztalatból tudom hogy a randivonal.hu televan kiéhezett, egyedülálló 30-as 40-es gyönyörű, és szexi nőkkel!!!! Próbálkozzon ott! És persze az sem hátrány, ha a gyerekeit a szóbakerüléskor meg is mutatja képen. Végülis a 3 gyerek kifejezés így önmagában riasztóbb, mint rámutatva. :) Persze jobb, ha nem ezzel kezd el csajozni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!