Férjnél vagyok. Megtartottam a lánykori nevemet. De így vénlánynak érzem magam. Utólag felvehetem a férjem nevét?
Figyelt kérdés
2015. márc. 1. 16:52
21/22 anonim válasza:
A gyűrű az ujjadon. Na azt nézd meg és már se fogod vénlánynak érezni magad. A férjed is felveheti a te neved.
30 éves vagyok párkapcsolatban, hamarosan jöhet a gyerek, de engem sose vonzott a házasság.
A nevem annyira bonyolult, hogy mindenhol betűznöm kell, ahol le kell írnia az ügyintézőnek. Imádom "szopatni" őket, amikor bunkó az ügyintéző. :D
Ha férjhez mennék se változtatnám meg a nevem, pedig leegyszerűsítené az életem.
Attól az egytől aggódom, hogy a gyerekem nem fogja tudni szegény.
22/22 anonim válasza:
csúfolnak a munkatársak, mi ez, dedó, fogyatékos otthon? mellesleg, ha annyira gáz, akkor meg miért nem változtattad meg esküvőnél? én utálom a vezetéknevemet, de sajnos férj nincs, meg itt kint angliában így is úgy is betűzni kell, úgyhogy tökmindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!