Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Férjnél vagyok. Megtartottam...

Férjnél vagyok. Megtartottam a lánykori nevemet. De így vénlánynak érzem magam. Utólag felvehetem a férjem nevét?

Figyelt kérdés

2015. márc. 1. 16:52
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Rosszul vagy 9-es! Repülősót gyorsan neki!
2015. márc. 1. 17:16
 12/22 anonim ***** válasza:
74%

Ha olyan nevem lenne, ami nagyon kellemetlen helyzetbe hoz, én már házasság előtt megváltoztattam volna, amint nagykorúvá váltam, de az én nevem nem ilyen.

Nem kívülállókra kell ebben hallgatni, ez a te döntésed, a te neved, te élsz vele. Megváltoztathatod, de költségei lesznek, amivel számolnod kell.

2015. márc. 1. 17:17
 13/22 anonim ***** válasza:
37%

Azért csúfolnak, mert alacsony az érzelmi intelligenciájuk. Ez nem fog megváltozni a névvátoztatástól, aki csúfolódni akar, mindig talál rá okot.

Kb. 50-60 E Ft-ból jön ki egy névváltoztatás, amint már írták, hogy miket kell lecserélni hozzá.

2015. márc. 1. 17:19
 14/22 anonim ***** válasza:
42%
te vagy rosszul, hisz nincs önálló véleményed, a környezeted irányít. minek írod ki a kérdést, ha úgyis azt teszed, amit parancsolnak? saját véleményt csak annyiban élhetsz ki, hogy itt lepontozod a válaszadókat, büszke lehetsz magadra. menj gyorsan, főzz valamit vacsira, nehogy jól megverjen a férjed, mikor hazaér!
2015. márc. 1. 17:20
 15/22 anonim ***** válasza:
58%
5000 az illeték, személyi és lakcím kártya kb 2000, a jogsit, adókártyát, taj-t nem kell átiratni.
2015. márc. 1. 17:21
 16/22 anonim ***** válasza:
54%

Hozzászólók!

Lepontozó toplistavadász garázdálkodik!

Kompenzáló felpontozási akció indul, csatlakozzatok hozzám ebben!

2015. márc. 1. 17:25
 17/22 anonim ***** válasza:
64%
2015. márc. 1. 17:30
 18/22 anonim ***** válasza:
55%
Jaj..Téged az határoz meg, hogy házasságban élsz egy ellenkező nemű emberrel, vagy az, aminek/akinek születtél, akivé nevelkedtél? Miért nem függetleníted magad az idejétmúlt társadalmi beidegződésektől? Te és a férjed úgyis tudjátok: egymáshoz tartoztok. Ez az, ami fontos, semmi és senki más. (Egyébként..ő változtatott-e a nevén akkor, amikor hozzád kötötte az életét?!)
2015. márc. 1. 20:47
 19/22 anonim ***** válasza:
70%
Ne felejtsd el megszavaztatni a munkahelyeden, mi legyen az új neved!
2015. márc. 3. 21:34
 20/22 anonim ***** válasza:
56%
Én meg pont azt tapasztalom, hogy az utóbbi időben a férjezett néven élők közül egyre többen elkezdik a saját, eredeti nevüket használni. És ezzel nincs is semmi baj :-) sokkal jobb, mint "né" lenni.
2015. márc. 7. 12:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!