Megkaphatják így a babájukat? Bővebben lent!
egyik barátnőm terhes az élettársától.albérletben laknak,de nem tudták fizetni a villanyszámlát ezért kikapcsolták nekik.a lány dolgozott mult hónapig,bevérzett és most nem dolgozhat most félidőnél tart(20 hetes).
a srác nem talál vagy nem akar találni munkát azt nem tudom,de a lényeg,hogy nincs munkája.megkaphatják így a babát hogy nincs villany és nem is dolgozik a srác?Hogy segíthetnék a lánynak?Lehet egyáltalán ilyesmibe segíteni?
Kérdés, hogy ők hogy gondolják.
Ha meg tudják tartani, és képesek az anyagi hátteret biztosítani, akkor tartsák meg.
Ha örökbe akarják adni, akkor forduljanak hozzám bizalommal, boldogan segítek!
(Még megjegyzem, hogy ha rossz körülmények között van a baba, a gyámhivatal elveszi, és intézetbe kerül!!)
Ha a barátnőd felelősségteljesen gondolkodik, akkor nem teszi ki ennek a gyermekét, hanem örökbe adja egy gyermektelen házaspárnak, akik szeretettel nevelnék.
A csecsemőotthon a legrosszabb, meg az, hogy néha kihozzák, néha nem. A gyerek ezt nem érti meg, örökké a szüleit várja. Ezt én meg is tiltanám, ilyet nem tehet egy szülő a gyerekével.
(Jártam már csecsemőotthonban, és oda is csak "egy kis időre" adták be a gyerekeket... Feléjük sem néztek soha.)
Tudtommal még a szülés előtt vagy rögtön utána a védőnő kimegy házhoz szúrópróbaszerűen pont az ilyen esetek elkerülése végett...!
Áram nélkül manapság már nehéz ellátni egy gyereket(mert ugye abban egyetértünk h a múltban adott esetben áram nélkül is felnőttek gyerekek)
Nem az elektromosság lesz itt a legnagyobb probléma!!!
Hm, annyira más a helyzet, mint akkor, amikor én születtem. Akkor igaz, mindkét szülőmnek volt állása, viszont egy szoba-konyha szállón kezdték az életüket, és kimentek hozzájuk felmérni a körülményeket, megállapították, hogy oda nem születhet gyerek, és apámnak a munkahelye (a vasút) ígért egy kis lakást - nem tökéletes, de mégis élhető -, mikorra megszülettem, meg is lett. Persze költöznünk kellett onnan is, mert penészesedett a fal, és volt is hova, de mégse kellett egy labilis helyre születnem.
Változott az idő, és szerintem ha a szüleim hasonlóképp éltek volna akkor, mint a barátnődék, akkor nem vállaltak volna gyereket, amíg nem stabilizálódik a helyzet. Még ha meg is romlott a házasságuk, és még ha apám különbséget tesz köztem és öcsém között (öcsém javára), de arra azért volt eszük, hogy a gyereknek nehéz indulás esetén se szabad bizonytalanra születnie. Házasságuk második évére születtem.
A barátnőd felelőtlen. Szülőket kéne megkeresni, testvért, rokont, ha ők kiesnek, akkor a barátokat. Ha nem oldják meg, valaki jelenti, és akkor a gyereket elveszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!