Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Most ilyenkor mi van? Hogy...

Most ilyenkor mi van? Hogy vagytok ezzel?

Figyelt kérdés

Légyszives a beszólásoktól kíméljetek!

Én 18 vagyok párom 26!2 éve együtt vagyunk.Előttem élte életét:kocsmába járt,gyakran a pohár aljára nézett,focizott,haverozott.Aztán összejöttünk.Én visszahúzódó vagyok és szótlan,társaságba nem szívesen járok-főleg nem idegen társaságba.Nehezen nyílok meg bárkinek is.Akár évek kérdése míg valakivel normálisan nyíétan el tudok beszélgetni.Az első évünkben párom ezt figyelembe vette.Az italt letette,és minimálisra tette a haverozást,nekem pedig nem erőltette h megismerjem a haverjait.Amikor 1szer kértem tőle h foci helyett legyen kivételensen velem,belement.Mondom 1szer volt ilyen.Most pedig a második évünkben egyrejobban követelőzik.Dobálja hozzám h miattam ő már annyit változott én meg semmit.Nekem nehezen megy,de próbálkozom.A rokonaival egyre jobban szót értek,már egyre több ilyen helyre megyek vele.Nekem is vannak kikötéseim mint minden kapcsolatba.Az hogy ne kocsmázzon,ne minden hétvégén a haverjaival legyen és ne nőzzöm!Kértem tőle hogy maradjon velem a egy hétvégén amikor neki foci volt.Ezt foci elött 1 héttel mondtam neki.Nem hallgatott rám,elment.7 alkalomból 1szer kértem.Aztán mikor szóvá tettem akkor persze jött h mert én el akarom szakítani őt a focitól is,meg hogy ő megfogadta h a focit egy nő sem veszi el tőle...fölfogtam oké...azán jött egy alkalom:az egyik haverjának akislánya megszületett.Ünneplés lesz.És hol?A kocsmába.Elengedtem.Ma pediga tesójánál van "kártyaparty-n"kártyaparty ahol a foci csapat van,és ő nem is tud kártyázni.Nem akartam h elmenjen mert vele akartam szombat este lenni.Mondtam neki h a fociba bele mentem h eljár minden hétvégén de a kocsmázzásba,haverozásba nem fogok.Erre ő jött h már a tesójához sem engedem el...szerintem a tesójához bármikor elmehet.Most sem A TESÓJÁHOZ ment hanem a piához meg a haverjaihoz,mivel írtam a tesójánál lesz a kártya!Egyszerűen lesz..ja a véleményem mostanába.Ráadásul a kapcsolatunkban is mélyponton vagyunk kb 3hete és így csinálja ezt.Nem tudom mit kezdjek ezzel a szituval hiszem az első évünkben nem volt ilyen.Az ő szavaival élve:akkor lenyelt mindent.Együtt élünk másfél éve is.El is jegyzett,bár esküvő nem mostanába lesz.És akkor most?Nem szeret?Hogyan kezeljem?Ti ezzel h vagytok?Párotok milyen ilyen téren?

2010. febr. 13. 19:24
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
ráhibáztálXD nem én költöztem hanem ő hozzám.hehe:p nekem is lehet kötözködés hangulatom.nah inkább koccolj innen ilyenre nincs szükségem,végig sem olvastam Xd
2010. febr. 13. 20:07
 12/18 anonim ***** válasza:
52%
Ohh a kis félősnek mekkora p*fája van. :) Minek írtál ide kislány ha nem tetszik amit válaszolnak? El lehet akkor húzni innen. :) Remélem a szerencsétlen barátod minnél elöb dob téged mielőtt be nem nő gazzal a feje az unalomtól. Önző kis liba, ő mindent megtett de még annál is több kéne te meg játszod itt a kis gyengét aki nem tud megváltozni... Így sose lesz rendes barátod.
2010. febr. 13. 20:29
 13/18 anonim ***** válasza:
80%

minek kérsz tanácsot,ha nem fogadod el?

Szerintem is neked kéne nyitottabbnak lenned!

Hagyd,hagy focizzon, hetente 1x kibírod, örülj inkább hogy van hobbija és mozog.

Ha te nem akarsz bulizni, csavarogni,oké, de nem várhatod el tőle hogy akkor ő se menjen soha sehova. Ha minden napját a kocsmában töltené,jogosan háborognál,de ha néha néha elmegy a haverokkal,az miért baj?

Egyébként,oké zárkózott vagy, de ha 2 év alatt se ismerkedtél meg a haverjaival, akkor mikor fogsz?

na most 2 megoldás lehetséges:

1. szakitasz és keresel egy olyan srácot,aki éppolyan zárkózott,mint te

2. te is változol,nyitsz egy kicsit, elmész vele ide-oda és nem rágod a fülét,ha kicsit ki akar kapcsolódni.

21/L

2010. febr. 13. 20:30
 14/18 anonim ***** válasza:
32%
Ha csak azért nem nem kocsmázni mert te kéred, akkor az már régen rossz.
2010. febr. 13. 20:31
 15/18 anonim ***** válasza:
67%

Nem olvasom ki a kérdésből, hogy minden héten hétvégén matt részegen mászna haza a pasi. Mert az lenne a probléma.

Azt írod, hogy a kapcsolatotk egyébként is mélyponton van. Hát ezért próbál inkább másokkal lenni, hogy lenyugodjanak a kedélyek, ő is átgondolhassa, és másokkal is együtt lehessen. Ebben semmi kivetnivaló nincs.

egyébként együtt laktok, tehát egész héten esténként együtt vagytok, meg a hévégén is kivéve a szombat estét. Programot nem csak este lehet csinálni.

Ha nem akarsz vele szakítani, akkor fogadd megértőbben a viselkedését.

Attól hogy találkozik másokkal, még akkor is ha te nem engedted el, attól még szerethet. Csak most másra van igénye, nem arra hogy veled legyen kettesben, amit egyébként máskor megtesz.

2010. febr. 13. 20:52
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Neked teljesen nyilvánvaló hogy mások az elvárásaid, mint amit a párod szeretne. Ez gázos. Nem lehet úgy kezdeni valakivel, hogy jó pár dolgát hagyja el, mert én azt nem szeretem. Ennek igyekezet, majd kifulladás lesz a vége. A párod a kifulladás időszakát éli. Nem akar tovább igyekezni megfelelni neked, a megszokott életét akarja élni.

Neki olyan lányt kellett volna keresnie, aki ezt tolerálja. A focit, a haverokat, a kocsmát.

Ha te láttad, hogy ezek vannak, de azt akartad hogy ezekről mondjon le, szerintem melléfogtál. Olyan férfival érdemes kezdeni, aki alapból olyan, amilyet szeretnénk.

2010. febr. 14. 01:29
 17/18 A kérdező kommentje:
sztem bizonyos fokig egymásért képesek az emberek változni,dolgokról lemondani...
2010. febr. 14. 09:22
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Aha,és akkor te miért nem vagy képes?
2010. febr. 14. 11:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!