Most ilyenkor mi van? Hogy vagytok ezzel?
Légyszives a beszólásoktól kíméljetek!
Én 18 vagyok párom 26!2 éve együtt vagyunk.Előttem élte életét:kocsmába járt,gyakran a pohár aljára nézett,focizott,haverozott.Aztán összejöttünk.Én visszahúzódó vagyok és szótlan,társaságba nem szívesen járok-főleg nem idegen társaságba.Nehezen nyílok meg bárkinek is.Akár évek kérdése míg valakivel normálisan nyíétan el tudok beszélgetni.Az első évünkben párom ezt figyelembe vette.Az italt letette,és minimálisra tette a haverozást,nekem pedig nem erőltette h megismerjem a haverjait.Amikor 1szer kértem tőle h foci helyett legyen kivételensen velem,belement.Mondom 1szer volt ilyen.Most pedig a második évünkben egyrejobban követelőzik.Dobálja hozzám h miattam ő már annyit változott én meg semmit.Nekem nehezen megy,de próbálkozom.A rokonaival egyre jobban szót értek,már egyre több ilyen helyre megyek vele.Nekem is vannak kikötéseim mint minden kapcsolatba.Az hogy ne kocsmázzon,ne minden hétvégén a haverjaival legyen és ne nőzzöm!Kértem tőle hogy maradjon velem a egy hétvégén amikor neki foci volt.Ezt foci elött 1 héttel mondtam neki.Nem hallgatott rám,elment.7 alkalomból 1szer kértem.Aztán mikor szóvá tettem akkor persze jött h mert én el akarom szakítani őt a focitól is,meg hogy ő megfogadta h a focit egy nő sem veszi el tőle...fölfogtam oké...azán jött egy alkalom:az egyik haverjának akislánya megszületett.Ünneplés lesz.És hol?A kocsmába.Elengedtem.Ma pediga tesójánál van "kártyaparty-n"kártyaparty ahol a foci csapat van,és ő nem is tud kártyázni.Nem akartam h elmenjen mert vele akartam szombat este lenni.Mondtam neki h a fociba bele mentem h eljár minden hétvégén de a kocsmázzásba,haverozásba nem fogok.Erre ő jött h már a tesójához sem engedem el...szerintem a tesójához bármikor elmehet.Most sem A TESÓJÁHOZ ment hanem a piához meg a haverjaihoz,mivel írtam a tesójánál lesz a kártya!Egyszerűen lesz..ja a véleményem mostanába.Ráadásul a kapcsolatunkban is mélyponton vagyunk kb 3hete és így csinálja ezt.Nem tudom mit kezdjek ezzel a szituval hiszem az első évünkben nem volt ilyen.Az ő szavaival élve:akkor lenyelt mindent.Együtt élünk másfél éve is.El is jegyzett,bár esküvő nem mostanába lesz.És akkor most?Nem szeret?Hogyan kezeljem?Ti ezzel h vagytok?Párotok milyen ilyen téren?
Üljetek le, és beszéljétek meg. Itt csak ezt tudom tanácsolni.
Te légy kicsit nyitottabb! Hidd el, egy idő után neked is jobb lesz. De persze neki se kell mindennap bulizni menni.
Bár ez a "egy nő se lesz fontosabb a focinál soha" című kijelentés szerintem durva. Az ilyen nem érdemli meg, hogy férfiassága legyen. (Szerintem.)
próbálok nyitottabb lenni meg minden,de az sem az egyik napról a másikra megy.a rokonságával egy kicsit nyitottabb vagyok,de a haverjaival nem tudok.nagyszájóak és beképzeltek,de tényleg :)
én meg abszúlút nem vagyok egyik sem,nekem nem megy főleg nem egyik napról a másikra.ilyenkor mondja h én ne megyek vele sehova,meg h nem is változtatok... :S
Ő teljesen megváltozott érted, és te mit tettél érte? Már szóbaállsz a rokonaival? Igazán nagyszerű! Évekbe telik míg megnyílsz valakinek? Nem tartod ezt kicsit soknak? Te vagy amilyen vagy de mindenki más idomuljon hozzád és fogadjanak el? Egy ennyire túlzottan zárkózott lányt nem lehet sokáig elviselni, pedig én is lány vagyok és zárkózott. De csak amennyire kell.
Minek költöztél vele össze ilyen fiatalon? Miért jársz olyannal akinek a viselkedése nem tetszik? A szerelem arról szól, hogy elfogadjuk a másikat nem arról hogy az ízlésünkre formáljuk!
Minden hétvégén van egy fix programja, nem mondtad hogy iszákos lenne aki részegen hazajön és megver, szóval akkot a kocsmával sem lehet baj... Ha te ennyire semmire nem vagy hajlandó akkor valahol máshol kell jólérezni magát! Az nem élet hogy minden hétvégén otthon ültök.
Jobb is a pasinak ha otthagyod. Még fel kell nőnöd...
"Előttem élte életét:kocsmába járt,gyakran a pohár aljára nézett,focizott,haverozott" azt mondod előtted ilyen volt. Az neked tetszett? Most nem az zavar hogy állandóan eljárkál? Felőlem nyílhatsz éveken keresztül csak ne várd el másoktól hogy végig tűrjék! Tudta hogy ilyen vagy de szegény naív azt gondolta egy év alatt talán csak megváltozol te is egy kicsit! És segített is ebben ahogy leírtad! De örökre nem várhatod el az ebertől... "Megengedtem ezt is" Nem gondolod hogy az ilyen kijelentések beképzelten és h*lyén hangzanak? Mégis ki vagy te hogy engedélyt kelljen kérni? Az anyja? Felesége? Dolgozol? Ki tart el? Minek költöztél hozzá 16-7 évesen? Kirúgtak otthonról vagy mi? Lázadtál? Ha már hibáztál és tanácsot kérsz akkor ne legyen nagy a szád hanem fogadd el hogy ki mit gondol! A tanácsom továbbra is az hogy változz meg! Sehol nem fogsz így boldogulni és az emberek sem fognak elviselni hogy ilyen elvárásaid vannak te meg semmit.
Igen zárkózott vagyok, nem ismerekedek csak úgy akárkivel,nem bulizok, nem iszok, nem vagyok közvetlen, nem pusziszkodok meg nem tapiztattam magam a fiúbarátaimmal egykoron amikor tini voltam és ez volt a szokás, de a véleményem el tudom mondani ha kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!