Milyen hatással van ez egy ilyen természetű nőre?
Az ügyvéd szerintem is jó ötlet volt. A FB-on meg a Borítükép és profilkép alapból nyílvános (vagyis a nem ismerőseid is látják), de azt is meg lehet változtatni asszem. De azt nem értem, hogy hogy tudott üzenetet küldeni. Nem pusztán az ismerősséget lehet megszüntetni, hanem kifejezetten letiltani felhasználókat, vagyis akkor elvileg üzenetet sem tud küldeni.
Megértem, ha parázol, de próbálj meg megnyugodni. Ha elapasztjátok a kapcsolatot és most nagy változások vannak a nő életében, akkor szerintem igen jó esély van arra, hoyg maga mögött hagyja a régi dolgokat. Egyébként meg ha az ügyvéddel el lehetett érni a kellő hatást, akkor ezt máskor is meg lehet tenni. Ha megint zaklat - akár online módon is, ma már ez is büntethető - akkor az ügyvéd megint írjon neki. De amíg ez nincs, addig próbálj ne is gondolni a nőre. Meg fog ez szépen szünni.
Fészbukon addig tudott üzenetet küldeni amíg le nem tiltottuk,aztán ismerősöket kért meg,hogy továbbitsanak nekünk üzenetet,aztán elfogytak az erre hajlandó ismerősök,úgyhogy ez megszűnt.Emailjei már spamba mennek,sokáig az ügyvédünknek írt,hogy küldje tovább az üzeneteit,de az leállította,a telefonon az üzenetei is spamba mennek,most más számokról küld üzit (vagyis most már egy ideje nem)rejtett számról csörget sokszor.
Elakarom felejteni,és lassan talán sikerülni is fog,lassan nem fogok arra gondolni,hogy mi lesz ha újra elkezdi,csak még idő kell kicsit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!