Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen hatással van ez egy...

Milyen hatással van ez egy ilyen természetű nőre?

Figyelt kérdés
A férjem exe évek óta állandóan írogat,sms,email,amíg le nem tiltottam addig a fészbukon is,nem ír semmi konkrétat csak mocskolódik(nem miattam mentek szét) beleköt abban amit lát rólunk képet stb stb.Most nem olyan régen kiderült,hogy terhes(persze ezt is megírta egyből sms-ben,olyan stílusban,hogy talált végre valakit aki gyereket is tud csinálni),és azóta abba maradtak az üzenetek,szerencsére.Ő olyan jövök-megyek természetű,a munkáját nem szereti,csak azt,hogy jó a közösség meg a fizetés.Tehát inkább a társaság ami motivája,hogy oda járjon dolgozni.Mindig is nagyon szeretett volna gyereket,gondoskodó típus,sztem jó anya lesz.Én úgy gondolom,hogy most nagyon boldog,hogy jön a baba,és valószínű ezért is maradtak abba a "zaklatásai".Úgyhogy mi is boldogok vagyunk,hogy végre terhes lett :)) A kérdésem,hogy egy ilyen természetű nő,aki mozgalmas életet élt mindig,de az anyaságot is nagyon várta mindig,lehet hogy megzuhan majd szülés után,a bezártságtól,attól,hogy kis faluba költözött a vőlegényével,hogy jóval kisebb lesz a mozgástere,vagy ezt teljesen kompenzálni tudja az anyaság okozta öröm?Én tartok tőle,hogy bedepizik,és elölről kezdődnek a "zaklatások".

2015. febr. 27. 08:42
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Akkor írt neki az ügyvédünk,hogy ne jöjjön többé ide,mert feljelentés lesz,utána nem jött többet.
2015. febr. 27. 09:40
 12/15 Girgoy ***** válasza:
63%

Az ügyvéd szerintem is jó ötlet volt. A FB-on meg a Borítükép és profilkép alapból nyílvános (vagyis a nem ismerőseid is látják), de azt is meg lehet változtatni asszem. De azt nem értem, hogy hogy tudott üzenetet küldeni. Nem pusztán az ismerősséget lehet megszüntetni, hanem kifejezetten letiltani felhasználókat, vagyis akkor elvileg üzenetet sem tud küldeni.

Megértem, ha parázol, de próbálj meg megnyugodni. Ha elapasztjátok a kapcsolatot és most nagy változások vannak a nő életében, akkor szerintem igen jó esély van arra, hoyg maga mögött hagyja a régi dolgokat. Egyébként meg ha az ügyvéddel el lehetett érni a kellő hatást, akkor ezt máskor is meg lehet tenni. Ha megint zaklat - akár online módon is, ma már ez is büntethető - akkor az ügyvéd megint írjon neki. De amíg ez nincs, addig próbálj ne is gondolni a nőre. Meg fog ez szépen szünni.

2015. febr. 27. 11:13
 13/15 A kérdező kommentje:

Fészbukon addig tudott üzenetet küldeni amíg le nem tiltottuk,aztán ismerősöket kért meg,hogy továbbitsanak nekünk üzenetet,aztán elfogytak az erre hajlandó ismerősök,úgyhogy ez megszűnt.Emailjei már spamba mennek,sokáig az ügyvédünknek írt,hogy küldje tovább az üzeneteit,de az leállította,a telefonon az üzenetei is spamba mennek,most más számokról küld üzit (vagyis most már egy ideje nem)rejtett számról csörget sokszor.

Elakarom felejteni,és lassan talán sikerülni is fog,lassan nem fogok arra gondolni,hogy mi lesz ha újra elkezdi,csak még idő kell kicsit :)

2015. febr. 27. 11:43
 14/15 anonim ***** válasza:
itt sincs igazán hasznos válasz, mert mind le van húzva....Mit mondjunk még?
2015. febr. 27. 12:09
 15/15 A kérdező kommentje:
Nem tudom ki húzgálja le,én biztos nem :S
2015. febr. 27. 12:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!