Nektek milyen közös hobbytok van a párotokkal?
Párom a Tisza mellett nőtt fel,én is.
Sportolt mikor megismerkedtünk,én is.
Azt hittem majd,milyen jó lesz együtt.
Ehhez képest utál úszni, én tavasztól őszig a vízben lubickolnék.
Én sportolok ugyanúgy,ő meg se moccan,két év alatt talán 3x edzett velem :(
Én is beválasztottam.Tévézne mindig,én meg utálok a 4 fal közt lenni.
Áruljátok mér el, akik olyan párral vannak együtt több éve, hogy mások a szabadidős elfoglaltságaitok, akkor ti már bocs, de minek vagytok együtt? Egyikőtök az egyik szobában van, a másik meg a másikban? Egyikőtök úszkál, a másik meg otthon tévézik? Ha a 2 ember nem együtt tölti még a szabadidejét sem, az szerintem nem kapcsolat, meg az ismerőseim szerint sem.
Meg mi az, hogy valaki beleválasztott? Miért, ti úgy költöztök össze valakivel, hogy még azt se tudjátok egymásról, hogy ki mit szeret csinálni?
Horgászni:)
Az Igazi horgász csak ő,neki van engedélye is,én szolidalitásból vele tartok....Már én is fogtam halat...:)
Eleinte egydül,ill. haverokkal járt, de most hogy öregszünk, már én kísérem.
Szeretem a vizet, a csendet , a természetet, és nincs szófo...som se, így nem zavarom.Viszont ,ha nincs kapás, elunom, magam, ilyenkor olvasok, zenét hallgatok...
Otthon pedig együtt dvd -zünk.Bár ő a fiúsabb filmeket szereti, néha ráveszem 1-1 romantikusra, vagy régi magyar filmre is..:)
Kell néha a külön program is, de együtt jobb:)...
Közös hobbik:
- Counter strike és különféle FPS-ek
- Illetve ezek bajnokságainak nézése
- Fantasy olvasás ( olvasás mindkettőnknek, de a közös keresztmetszet a fantasy)
- FRPG-k ( Régen )
- + filmnézés ( lenne, ha nem aludnék el MINDIG :D)
Külön hobbik: Ő szeret e-sport eseményekre fogadni ( nem nagy tétekkel, de így is nehezen tolerálom) Én pedig festek.
Nekünk a foci. Nézni is és játszani is. Szoktunk együtt, kettesben is rugdosni, de õ gyerekkora óta játszik csapatban, én rendesen korábban nem jâtszottam, viszont nemrég kerestem csapatot magamnak.
Másik közös hobbink, ha épp kockulunk, a Honfoglalózás. Ezenkívül mindketten szeretjük a történelmet és ilyen témában olvasgatni, de ez nekünk munka is, mert töriszakon végeztünk az egyetemen.
Köszönöm a válaszokat!
Nagyra értékelem,hogy ennyien válaszoltatok.Köszönöm nektek!
Mindenkivel tudtam úgymond azonosulni :)
Nem 0-24-ben akarok a párommal lenni,de szerintem fontos a minőségi idő ,ami nálunk nincs meg!
Beszéltünk már róla,olvastunk róla kapcsolati könyveket!
Nekem a minőségi idő és az érintés ,neki pedig a dicséretre van szüksége!
Azért tettem fel a kérdést,mert úgy érzem én többet teszek bele ebbe a kapcsolatba!
Nekem fontos lenne,hogy kimozduljunk,új ingerek érjenek,hisz így bezárva érzem magam a 4 fal közé!
Nem pióca -energia vámpír akarok lenni a párom számára,hanem egy értékes ember akire odafigyel!
Úgy érzem alaposan el kell gondolkodnom a kapcsolatunkról!
:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!