Mennyire értettek egyet ezzel a mondással?
Azzal egyetértek, hogy ha valaki gyereket vállal, akkor ne a szüleivel akarja eltartatni. Ha nem tudja eltartani, akkor ne vállaljon gyereket.
Egyébként meg nincs egyre több fiatalon szülő lány, mindig is voltak. Sokan nem figyelnek oda a védekezésre, nem lehet már elvetetni, mert túl idős, vagy nem is akarják elvetetni, mert egy kisbaba milyen cuki, a többibe meg nem gondolnak bele. Meg vannak olyan is, akik szerint muszáj szülni, mert a szomszédnak lánynak is van már, meg attól leszünk felnőttek, ha már van gyerekünk. Ez azért nagyban összefügg az iskolázottsággal, műveltséggel, családi körülményekkel is.
Nem értek egyet. Nekem 2 osztálytársam szült érettségi előtt, mindketten értelmes, jó családból származtak. A szülők persze nem örültek, nem akartak gyereket nevelni, de így persze sok minden rájuk maradt. Ettől függetlenül szerintem egy szülő, ha nem is kötelességből, de normális esetben szeretetből támogatja a gyermekét MINDENBEN. Vagy legalábbis az ő érdekeit nézi, és ha már így sikerült, ebből kell kihozni a legjobbat. Szerintem a gyerekvállalásra is az vonatkozik, mint a házasságra, hogy jóban-rosszban. Nyilván ez rossz hír a szülőknek, de később, úgyis átalakul, és szeretni fogják az unokát.
A másik kérdésedre a válasz: azért, mert akárki, akármit mond, a fiatalok egyre butábbak. Tapasztalom.
ők is csak mondják, azért ha nagy gázba kerülne a lány, pl. menne a híd alá lakni, akkor azért segítenének.
apuka egyébként hol van ilyenkor? (mármint a kisbabáé)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!