Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyi a normális veszekedés...

Mennyi a normális veszekedés egy kapcsolatban? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Az erdekelne,hogy ki mennyit vitatkozik napi szinten a parjaval,es miota vannak egyutt.

Gyermek van-e,illtve a szuletese ota mennyiben valtozott meg a kapcsoltuk.

Ugy erzem csak mi marjuk egymast allandoan.:(

Miota megvan a kislanyunk 2 eve azota egyre rosszabb.

A parom egesz nap morog mindenert..

nincs turelme se hozzam se a picihez.

Nekem pedig hianyzik az ami reg volt,ahogy regen voltunk.

Ugy erzem inkabb ez mar csak a megszokasrol szol mintsem a szerelemrol.:(

2015. febr. 21. 10:20
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

Azt mondja igyis ugyis szenved akkor legalabb tudna,hogy miert.

Kimenne kulfoldre ha anyagilag tehetne dolgozni,ezt mondja.De en tudom,hogy akkor annak ott lenne a vege,mert nekem kell a tars.Nem havi 2 nap,hanem minden nap.

Ma megprobalok vele beszelgetni,de ez mar a 1oo. lesz.

En igy meg 3o-4o evet nem tudok leelni,de sajnos mar egyet sem birnek el.

2015. febr. 21. 16:59
 22/24 anonim ***** válasza:

Mi a kapcsolat elején vitatkoztunk sokat, kb 2 hetente "szakítottunk" (nyilván kicsit túlzás, de az első évben többször is szakítottunk és újra összejöttünk és állandóan állt a bál). Az első 1 év után nagyon szépen összecsiszolódtunk. Most fél éve lakunk együtt, de nem szoktunk vitatkozni. Megbeszéljük, ha problémánk van, de nem veszekszünk.

Kicsit talán relevánsabb, hogy előtte 3 évig éltem együtt mással, 3 év alatt azért már voltak összezördülések, de körülbelül pár havonta egyszer. Nem ordibáltunk egymással, de vágtunk egymás fejéhez mérgesen, meggondolatlan dolgokat.

25N

2015. febr. 21. 19:44
 23/24 anonim ***** válasza:

18-as vagyok

Nehéz elfogadni, hogy neki kell a saját tér és idő.

De az elejétől fogva ilyen, ahogy mesélte, gyereknek is ilyen volt, járta a maga útját. Én legszívesebben minden percet vele töltenék, de akkor tuti megőrülne. Szerintem az a hosszú kapcsolat titka, hogy nem akarjuk a másikat a saját képünkre formálni és szeretjük, elfogadjuk olyannak, amilyen.

Mi lenne, ha kötnétek egy kis kompromisszumot, hogyha már nem szereti a munkáját, nem szereti a lakást, akkor változtassatok? Keressen új munkát és költözzetek el. Ha csak ennyi hiányzik a boldogsághoz, akkor nem megéri?

Kellene, hogy beszéljetek, mi van a szívetekben. Ha mindketten hajlandóak vagytok tenni a kapcsolatért, akkor még megjavulhat. Ilyen könnyen ne dobjátok el a másikat!

Tegyetek mindketten. Próbáljátok élvezetesen eltölteni a mindennapokat és türelmesnek lenni egymáshoz és a kislányhoz.

2015. febr. 22. 13:09
 24/24 anonim ***** válasza:
Ez szomorú, én teljesen egyetértek veled, hogy egy társ kellene. Főleg a kisgyerek is így nőjön fel? A párod úgy viselkedik mint egy hisztis nagy gyerek. Ha nekem ilyet mondanának hogy te akartad a gyereket, én is elsírnám magam. Mondd el neki hogy vele szeretnél igazi család lenni, de nem vársz örökké. Nehéz döntés de furcsa hogy ő egyáltalán nem akar megváltozni, tényleg ennyire magának való? Akkor jobb ha lelép tényleg és fizeti a gyerektartást, ill. vasárnapi apuka lesz.
2015. febr. 22. 19:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!