Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyi a normális veszekedés...

Mennyi a normális veszekedés egy kapcsolatban? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Az erdekelne,hogy ki mennyit vitatkozik napi szinten a parjaval,es miota vannak egyutt.

Gyermek van-e,illtve a szuletese ota mennyiben valtozott meg a kapcsoltuk.

Ugy erzem csak mi marjuk egymast allandoan.:(

Miota megvan a kislanyunk 2 eve azota egyre rosszabb.

A parom egesz nap morog mindenert..

nincs turelme se hozzam se a picihez.

Nekem pedig hianyzik az ami reg volt,ahogy regen voltunk.

Ugy erzem inkabb ez mar csak a megszokasrol szol mintsem a szerelemrol.:(

2015. febr. 21. 10:20
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Megbeszeltetek mar mi a konkret problema vagy csak a tuzet oltd? Ne ertsd felre, de ha csak a morgasok utan alakitasz valamit az nem eleg. Le kell ulni vele es megbeszelni mi is a pontos kivalto ok. Mi az ami konkretan zavarja? Mit szeretne, mi valtozzon? Ezt mashogy nem lehet megoldani. Le kell passzolni a gyereket a nagyinak es kell egy nyugis delutan amikor mindent megbeszeltek es megoldotok.
2015. febr. 21. 10:52
 12/24 A kérdező kommentje:

Nincsen segitsegunk.:(

Azt mondja egyhelyben tiprodunk elore nem jutunk.En orulok annak amink van,mert azt onerobol ertuk el.

Nem igazan tudunk felretenni alberlet es gyerek mellett.Ez nagyon zavarja.Az is,hogy allitolag semminek nincsen helye.Bar en ezt nem igy latom,ahol gyerek van nem olyan konnyu ez.

Plane,hogy en fel8tol 4ig dolgozom...mire hazaerek 5 ora van.

Zavarja,hogy nem tud egesz nap pihenni,mert 2 hetente ejszakas.

En tudom nem konnyu..en is 3 muszakoztam.

De igy akkor sem lehet elni.:(

A gyerek jatszana vele,o sokszor elkuldi mert faradt.

Ezt elobb utobb a gyerek is megerti...szerintem ezek miatt mondja ha kerdezem szereti e az apjat,hogy nem.

Hozzam mindig bujik,hogy imadlak,szeretlek de hozza nem.

Egyszoval...o azt mondta dontsem el,h akarom e ezt,mert o ennel jobb nem lesz.Ilyen marad.

Ugy erzem eddig meg akartam,es biztam benne,h jobb lesz,de elfaradtam...szarik ra mi lesz,csak hagyjam beken.

Hozzatette legutobb,hogy o a lanyunknak nem tartozik felelosseggel,csak anyagilag,mashogy nem,mert en akartam annak.idejen ot.

Ami igaz,en szerettem volna jobban es en kezdtem fel a temat,na de azert nem egyedul csinaltam meg.

Amit a mai napig nem bantam meg,hiszen erte erdemes elnem barhogy is lesz.:'(

2015. febr. 21. 11:04
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

Mi most voltunk 30 éves házasok.

Az elején kb. 20 évig minden rendben volt.Türelmes,kitartó,most már azt tudom,hogy áldozathozó,mártirkodó voltam és vagyok(azt hittem igy a normális).Idõvel azt vettem észre, hogy mindennek és mindenkinek megfelelek.Hogy ebben a házasságban csak én akarok valamit,helyesebben én teszek azért,hogy minden rendben legyen.Felnéztem a férjemre,követtem,büszke voltam rá, hagytam haladni az életben,magamat meg lenyomtam mindenben.Elfogyott a türelemem, már nem akartam megfelelni,már csak azt láttam,hogy rossz irányba haladunk.Mindenki beleavatkozhatott az életünkbe, mindenki jó és imádott,csak én vagyok a rossz és a semmiség(a férjemet sok hazugágon kaptam rajta,mindig mindent tagadott ).Most már megvédeném magamat, de olyankor le leszek hurrogva.

Szinte mindennaposak lettek a viták kb.10 éve.

Ennyi év után jöttem rá, hogy mibe másztam bele.

Viszont azt elmondhatom lelkiismeretfurdalás nélkül,hogy amit kellett mindent megtettem a gyerekeimért a családomért,bárhogyan is lesz lelkiismeretfurdalás nélkül élhetek,ebbõl a szempontból.Sajnos az anyagiak közrejátszanak.

2015. febr. 21. 11:04
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Azert ne keveruk ossze a veszekedest a vitakozassal. Vitatkozni szoktunk, ezzel nincs is gond. Veszekedni nagyon ritkan szoktunk. Megbeszeljuk normalisan, ha gond van. Nekunk 2 es 5 eves gyerekeink vannak, de sose volt turelmemtlen hozzajuk, sokszor inkabb en voltam turelmetlen egesz nap utan es atadtam. Nagyon sajnallak :( nem tudjatok megbeszelni? Ezek szerint elotte nem ilyen volt?
2015. febr. 21. 11:07
 15/24 A kérdező kommentje:

Gyerek elott.teljesen mas volt.:(

Persze en is biztosan valtoztam.

Ugy erzem tul.nagy felelosseg ez neki,es tul sok idot veszunk el tole amit magara forditana.

Ha egyedul lenne ot az is kielegitene,mert maganakvalo.

Nem volt ilyen.

Mikor szovateszem akkor azt mondja ez van,ilyen lettem nem tudok valtozni.

Utal mindent..az egesz eletet.

A munkahelyet,az alberletunket..stb.

Azt mondta tehetne kimenne kulfoldre dolgozni.

De tudod ha kimenne vagy kimegy,nem maradunk egyutt mert nekem tars kell,en nem tudok egyedul lenni...

2015. febr. 21. 11:11
 16/24 A kérdező kommentje:
(bocsanat az ekezetek miatt,igy gyorsabban megy telefonrol,meg ha roviditek)
2015. febr. 21. 11:12
 17/24 anonim ***** válasza:
Nézd, ha ebben a helyzetben mindhárman boldogtalanok vagytok, megéri együtt maradni és tovább konzerválni ezt a fásult, boldogtalan állapotot?
2015. febr. 21. 11:26
 18/24 anonim ***** válasza:

3 éve élünk együtt, gyerek nincs.

Vitázni szoktunk, de apróságokon, az is általában félreértés miatt, vagy mert fáradtak, idegesek vagyunk. Talán heti 1x, de olyannak képzeld el, hogy ez kb 3 perc nem a délutáni program.

Ha esetleg csúnyán szólunk a másikhoz (értsd: inkább türelmetlenül vagy indokolatlanul hangosan, de csúnya szavakat sosem mondunk egymásra) akkor pár perc múlva bocsánatot kérünk.

Alapvetően mindketten utáljuk a veszekedést, ordibálni, egymást sértegetni soha nem szoktuk. Durcázni sem.

Hajlamosak vagyunk viszont tartogatni a sérelmeket és gyakran apróság miatt borul ki a bili, főleg nálam. Olyankor teljesen hülyén jön ki, értelmetlennek tűnik, hiszen sokszor hetek, hónapok alatt felgyülemlett érzelmek törnek ki. Akkor elpanaszolom neki, ő nem érti hogy mi a bajom, én sírok és ő megvigasztal és ennyi. Azért valahol mégis érti, mert megérti hogy mi váltotta ki bennem.

Nekem lételemem a szeretet, hogy egymás mellett legyünk, babusgasson, ölelgessen, ő meg inkább szeret magának lenni. Ezt el kell fogadnom, mert ő ilyen, kell neki a tér, attól még szeret.

Kérdező!

Neked van türelmed a párodhoz? Nem érzi úgy, hogy folyton a kislánnyal foglalkozol ő meg háttérbe szorul? Ha tudtok, csináljatok kettesben programot, ha csak egy este otthon, vagy egy mozi vagy vacsi, az is több a semminél. Beszélgessetek, ki hogyan éli meg a változást. Ha kell, szögezzétek le előre, hogy sértegetés, egymás szavába vágás nem elfogadott. Hallgassátok és értsétek meg a másikat. Nehéz ezt megvalósítani, de egyszer csak arra fogsz ébredni, hogy nem is ismeritek egymást.

2015. febr. 21. 13:46
 19/24 A kérdező kommentje:

Inkabb az a problemaja,hogy tul sokat akarok vele lenni.

Szamara faraszto vagyok,pedig regen is ilyen voltam.Sot..akkor meg tobbet voltunk egyutt.

Egy helyen egy idoben dolgoztunk..a nap 24 orajaban egyutt voltunk megsem voltam sok neki..!?

Akkor ez,hogy van?

Ahogy irod a te parod is maganakvalo,igen o is ilyen lett..pedig nem volt ilyen.

Nekem pedig hianyzik a regi parom aki volt...

2015. febr. 21. 14:41
 20/24 anonim ***** válasza:

Szia!

Valamilyen szinten értem mit érezhet a párod , én átéltem ezt , sajnos belefárad a munkába sokszor az ember, lehet attól is van.Tényleg őrjítő ha nem jut egyről a kettőre az ember. De én ilyet sose mondtam volna hogy te akartad a gyereket, meg hogy nem tartozok felelősséggel érte... szörnyű...Akármilyen fáradt voltam azért foglalkoztam a gyerekekkel, hétvégén többet, hét közben nem annyira, akkor inkább a feleségemre hárult a dolog.

Azt hiszi jobb lesz neki egyedül? Saját háztartást fenntartva, gyerektartást fizetve? erre kérdezz rá nála, vonjon mérleget, nem lesz neki könnyebb ,sőt jóval nehezebb lesz.Ha más dolog nincs a képben (szerető , megcsalás) akkor lehet még helyre lehet hozni ezt, csak neki kell változni kicsit.Egy komoly beszélgetés lehet segítene, emberek sokkal roszab helyzetben is élnek...

2015. febr. 21. 16:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!