Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyen velem? És ilyenkor...

Miért ilyen velem? És ilyenkor tulajdonképpen mi a teendő?

Figyelt kérdés

A párommal már lassan 5 éve együtt vagyunk, együtt is élünk. Én 23, ő pedig 24 éves. Jegyesek vagyunk.

A helyzet az, hogy én még mindig halálosan szerelmes vagyok belé, de azt hiszem, hogy ő már nem igazán. Mindig megbánt a viselkedésével bár lehet, hogy csak én reagálom túl.

Szex már egy jó ideje nincs, de még csak csók, vagy ölelés sem. A magyarázat részéről csak egy egyszerű "Minek?"...

Próbáltam kezdeményezni, vagyis mindig kezdeményezek esténként, de általában csak annyit kapok, hogy "Jó éjt". Lámpaoltás és alvás.

Vagy például egyik nap kértem, hogy estére, ha lehet, hagyjon valamennyi ételt nekem is, de mire hazaértem, minden üres volt.

Megalázónak érzem, amikor a közelében vannak a barátai, ő pedig rám szól, hogy maradjak le pár lépést.

Legutoljára már megkaptam, hogy egy hülye ribanc vagyok, amiért csak dugni akarok. Magyarul mondván, az a probléma, hogy másfél hónapnyi hidegség után egy kis szeretetre vágyom...

Nagyon sok mindenre gondoltam már, hogy mi a baja. Mindig azt mondja, hogy fáradt. Kötetlen munkaidőben dolgozik, és a haverjaival találkozni este kilenckor érdekes módon sosem fáradt, de eljönni velem bevásárolni, vagy csak segíteni a mosogatásban sosincs kedve, mert mindig fáradt.

Arra is gondoltam, hogy egyszerűen már nem szeret, nem kíván. Emiatt már egész nap azon aggódom, hogy nézek ki. Mindig a hibáimat keresem. Ha éppen ideges, akkor azon vezeti le a dühét, hogy a családomat vagy a barátaimat ócsárolja.

Sosem veszekszünk, mert én csak tűrök, csöndben maradok, próbálok a kedvében járni, hátha egyszer visszakapom a régi énjét. Persze, arra is gondoltam már, hogy esetleg van valakije.

Viszont: szakítani nem szeretnék, mert mint írtam, szeretem. Volt már valaki ilyen helyzetben? Ti mit tennétek a helyemben? (Bocsi, ha egy kicsit zavaros lett :S)

2010. febr. 12. 16:07
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
100%
Elment az eszed, hogy egyáltalán szóba állsz vele. Nincs az a szerelem, ami megérne ennyit.
2010. febr. 12. 17:20
 22/44 anonim ***** válasza:
100%
hiába türsz,hiába nem szólsz vissza,egyszer arra is okot talál majd hogy jól megverjen.valami köti hozzád (pénz?)azért nem hagy el,de nem szerelem az biztos!még a kutyám is eöl megy,én meg utána!!!!menekülj!
2010. febr. 12. 17:27
 23/44 anonim ***** válasza:
100%

Olvasd végig, amit leírtál úgy, mint ha nem te írtad volna. Persze, nem akarod elhagyni, mert szereted, de akkor majd megteszi ő, ha már lesz olyan, akiért érdemes feladnia a biztonságot( mert ugye akárki nem fogja úgy kényeztetni vakon, mint te). Ne magadban keresd a hibát, lesz, akivel boldog leszel és akkor majd rájössz mennyire nagy hiba minden egyes perc, amit még vele töltesz!

Légy erős!

2010. febr. 12. 17:34
 24/44 anonim ***** válasza:
88%

Minek vagy együtt ezzel az idiótával? Miért nem alázod meg jól te is?

Mondjuk te is leimpotensezheted nyugodtan!

Mitől nem szexel egy 24 éves? Talán buza? Vagy esetleg impotens? Vagy nem szeret, nem kíván? Vagy megcsal?

Ja, és mikor lek**ztt, h szexelni akarsz, jól meg kellett volna csalni. Az ilyen megérdemli!

Tudod mikor hagynám magam kapcarongyot csinálni!Tudod miért tart téged? azért mert jobb mint az egyedül, és ki tud használni!!! szerintem ő soha sem szeretett téged igazán, mert különben nem lenne ez így. Sztem ő már akkor is azért jött össze veled, mert haszna volt belőled.

Miért végzel házimunkát? Mi vagy te cseléd?

Ad neked valamit ez a pasi?

De ha akarsz egy kicsit szórakozni, megteheted azt is, hogy csak saját magadra mosol, főzöl takarítasz. És elmész bulizni...stb. Akkor egyből megváltozik, és kiderül, hogy milyen.De ha nem, akkor minél előbb dobd ki!

Tényleg nincs benned egy szemernyi női tartás sem?

Én a te helyedben már rég KIDOBTAM volna!

Ne szépíts neki, vagy dobd ki, vagy pakolj össze, és mondd meg neki, ennyi volt én nem fogok egy idióta impotens bunkóval együtt élni. És csapd be az ajtót.

Hidd el, nem fog utánad sóhajtozni.

Nem hiszem el, hogy 23 éves létedre nem szorult beléd ennyi önbecsülés, tartás.

Bocs, de tényleg úgy viselkedtél, mint ha a kapcarongyja lennél.

Érdemelsz te jó pasit is.

Dobd ki!!!!!

Remélem azért tetted fel a kérdést, mert megerősítést vársz tőlünk. HÁT AKKOR MEGKAPTAD A MEGERŐSÍTÉST.

2010. febr. 12. 18:01
 25/44 anonim ***** válasza:
100%
Ez már a vég.Csak te még nem hiszed el.
2010. febr. 12. 18:13
 26/44 anonim ***** válasza:
100%
32/F vagyok. Nekem elhiheted, hogy ez a kapcsolat már semmit nem ér. Hagyd ott minél hamarabb, mert minden percedet, amit ebben a megalázó kapcsolatban töltesz, elpocsékolod. Tudod, milyen amikor egy pasi igazán szeret? Találj egy olyat! A tenyerén fog hordozni és Te majd a fejedet fogod a falba verni, amikor az eszedbe jut, hogy milyen bolond voltál, amikor ezért a baromért aggódtál, hogy el ne veszítsd!
2010. febr. 12. 18:27
 27/44 anonim ***** válasza:
68%
Szakítani nem szeretnél mert ezek ellenére szereted?Akkor minek írtad ki ide ezt a kérdést?Maradj meg mellette egy lábtörlőnek!
2010. febr. 12. 19:27
 28/44 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező szeretnénk olvasni tőled valami kommentet!
2010. febr. 12. 19:32
 29/44 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat :)

Teljesen igazatok van. Igazából, régen egyáltalán nem volt ilyen. Nagyon sok mindent tett értem, nála jobbat sosem tudtam volna elképzelni.

Biztos, hogy nem beteg. Nem említettem ugyan, de volt nemrég egy "jelentéktelen" aktusunk. Sosem volt a barátomnak "gyorslövési" problémája, de akkor sikerült két perc alatt elélveznie... hónapok alatt csak akkor voltunk együtt. :S

Köszönöm a válaszokat, így végignézve teljesen megbizonyosodtam róla, hogy lépnem kell.

2010. febr. 12. 19:44
 30/44 anonim ***** válasza:
100%
Bármi volt is régen, annak már vége. Semmit sem veszítesz.
2010. febr. 12. 20:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!