Kinek erdeke folyamatosan szitani a konfliktust ferfiak es nok kozott az oldalon? Miert jo ez?
Én inkább úgy mondanám, hogy vannak szemét emberek.
Lehet nő is, férfi is.
De nem igaz, hogy mind. De még az sem, hogy a zöme.
Ha körülnézek azt látom, hogy a legtöbb emberben van jóság és szeretetreméltóság.
Egy boldogtalan ember hazamegy, leül, és nem tudja mit kezdjen magával. Mint a Puzsér Úr... egy búvalbélelt paraszt, aki azt hiszi, hogy ő kivétel és érdekel valakit is a véleménye.
Na az ilyen ember hazamegy és kritizálja a társadalmat. Mindig egy társat keres aki megerősíti tévképzeteiben, és talál is általában :D Engem is felzaklat amikor hazamegyek és ezt látom, hogy " minden nő R_banc" meg hogy " mért ilyen proli, suttyó minden magyar férfi?"
Ezek kamu és provokatív kérdések, az előbb is volt itt egy vagy 30 válasz érkezett rá. A többség teljesen komolyan vette, írtak rá a segítő válaszokat, majd a kérdés szépen törölve is lett....
Gondolom a moderátorok is láttak, hogy gyanús....
Ezeket a kérdéseket rettentően unalmas életet élő emberek írják ki, akik tűkön ülve várják az első kommenteket...
Ez a legjobb szórakozásuk, mert nincs semmi sem az életükben, ha van is család, akkor az olyan is, így valamilyen formában itt éli ki magát...
Dehogy csalòdtak meg ilyenek, unatkoznak, néha elnevetgélek én is ....nem az a hibàs aki kiìrja,hanem azok az IQ nuku idiòtàk akik belemennek...bàr meg is érdemlik....
Arra nem gondoltatok,hogy ha nem jönne egy vàlasz sem ezekre, akkor nem lennének? ;)
Ugyanaz mint mikor a r.bancokat szidjàk...mégis van kereslet rà nem igaz? ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!