Szerintetek ez még belefér? A véleményetekre lennék kíváncsi
Szóval a férjemnek van egy lány haverja. Régóta barátok, már akkor is jóba voltak, amikor mi még nem is ismertük egymást.
A lány külföldre jár ki táncolni, bár én kétlem, hogy csak táncolni járna ki...
És amikor elmondtam erről a véleményem, feltünően látszódott a páromon, hogy idegesíti, hogy ilyet merek az ő barátjáról feltetelezni.
És most a sztoriból nem azt akarom kihozni, hogy szerintetek megcsal-e vagy sem, mert tudom, hogy nem. Szeretjük egymást és megbízunk a másikba annyira, hogy ezt biztosra merjem állítani. De mégis zavar, hogy van egy lány haverja, akinek nem melllesleg ilyen a "hivatása".
Ha találkoznak (elég ritkán) kicsit húzom a szám, de természetesen nincs megtiltva neki semmi.
Tehát az lenne a kérdésem, hogy normális, hogy ez zavar engem. Vagy pont a fordítottja: szóvá kéne, hogy tegyem ezt.
Mint már említettem megbízok benne, csak maga a tudat, hogy egy másik csajjal ül be valahova, és engem beszélnek ki, meg a kapcsolatunkat, szarul esik.
A válaszokat előre is köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!