Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ez még belefér? A...

Szerintetek ez még belefér? A véleményetekre lennék kíváncsi

Figyelt kérdés

Szóval a férjemnek van egy lány haverja. Régóta barátok, már akkor is jóba voltak, amikor mi még nem is ismertük egymást.

A lány külföldre jár ki táncolni, bár én kétlem, hogy csak táncolni járna ki...

És amikor elmondtam erről a véleményem, feltünően látszódott a páromon, hogy idegesíti, hogy ilyet merek az ő barátjáról feltetelezni.

És most a sztoriból nem azt akarom kihozni, hogy szerintetek megcsal-e vagy sem, mert tudom, hogy nem. Szeretjük egymást és megbízunk a másikba annyira, hogy ezt biztosra merjem állítani. De mégis zavar, hogy van egy lány haverja, akinek nem melllesleg ilyen a "hivatása".

Ha találkoznak (elég ritkán) kicsit húzom a szám, de természetesen nincs megtiltva neki semmi.

Tehát az lenne a kérdésem, hogy normális, hogy ez zavar engem. Vagy pont a fordítottja: szóvá kéne, hogy tegyem ezt.

Mint már említettem megbízok benne, csak maga a tudat, hogy egy másik csajjal ül be valahova, és engem beszélnek ki, meg a kapcsolatunkat, szarul esik.

A válaszokat előre is köszönöm!

2015. febr. 18. 00:50
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Felnőttek jujdefuriznak a közös kasszára... azt hittem, a kommunikáció a jó kapcsolat alapja, nem az, hogy minden közös, stipistopi. Hány évesek vagytok?
2015. febr. 18. 13:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!