Szerintetek ez még belefér? A véleményetekre lennék kíváncsi
Szóval a férjemnek van egy lány haverja. Régóta barátok, már akkor is jóba voltak, amikor mi még nem is ismertük egymást.
A lány külföldre jár ki táncolni, bár én kétlem, hogy csak táncolni járna ki...
És amikor elmondtam erről a véleményem, feltünően látszódott a páromon, hogy idegesíti, hogy ilyet merek az ő barátjáról feltetelezni.
És most a sztoriból nem azt akarom kihozni, hogy szerintetek megcsal-e vagy sem, mert tudom, hogy nem. Szeretjük egymást és megbízunk a másikba annyira, hogy ezt biztosra merjem állítani. De mégis zavar, hogy van egy lány haverja, akinek nem melllesleg ilyen a "hivatása".
Ha találkoznak (elég ritkán) kicsit húzom a szám, de természetesen nincs megtiltva neki semmi.
Tehát az lenne a kérdésem, hogy normális, hogy ez zavar engem. Vagy pont a fordítottja: szóvá kéne, hogy tegyem ezt.
Mint már említettem megbízok benne, csak maga a tudat, hogy egy másik csajjal ül be valahova, és engem beszélnek ki, meg a kapcsolatunkat, szarul esik.
A válaszokat előre is köszönöm!
a lánynak eleve ez a munkája, nyitottnak lenni, férfiak közelében lenni, hogy fizessék az italát, mert abból kap százalékot
és nem csak az kell a pasiknak, mert irtó magas összegeket fizetnek a nő italáért csupán beszélgetésért, esetleg flörtér cserébe
minden pasinak tetszik ez, csak valaki nem jár ilyen helyekre, mert nincs pénze
a férjeddel ugyanezt csinálja
aki meg olyan, mint a többi pasi
csak ez estben nem százaléékért, hanem az italért
az ilyen nők lelkileg gyengék, így lelki társnak csupán az illúziójára is szükségük van.
Tegyük fel, hogy prosti. Abból nekem nem jön logikusan, hogy mindenkit meg akar dugni. Könyvelőre sem mondod, hogy nem tud beléd szeretni, csak a pénzed érdekli. Orvosra sem mondod, hogy nincs lelke, csak beteggé akar tenni, hogy elmenj hozzá.
Hülye példák, de nem értem, ha valaki a testéből él, akár tánccal, akár szexszel, miért hiszitek azt, hogy automatikusan nincs lelke, nem tud őszinte kapcsolatokat kialakítani.
Házasságban vagytok és külön kasszátok van? Ez nagyon furcsa.
A havernője olyan, amilyen. Gondolom már előtted is ismerte. Nem számít az sem, ha nem szimpla táncosnő, hanem annál több. A lényeg, hogy a férjedben megbízhass.
Viszont azt tuti nem tudnám elviselni, hogy több nő (vagy akár férfi) egész éjjeli iszogatását finanszírozza. Nem azért dolgozunk, és építjük a közös jövőnket.
"És amikor elmondtam erről a véleményem, feltünően látszódott a páromon, hogy idegesíti, hogy ilyet merek az ő barátjáról feltetelezni. "
Persze, hogy idegesíti, hogy ilyen előítéletes vagy egy barátjával vagy haverjával szemben.
És persze, hogy a lány nem kedvel, mégis mit kedveljen rajtad, amikor eleve rosszindulatúan állsz hozzá? Azt gondolod, hogy ez nem látszik? Meg az se, hogy a szádat huzigálod, ha látod?
Az, hogy normális-e, hogy előítéletes vagy és rosszhiszemű, arra csak azt mondom, hogy ráfoghatjuk, hogy normális, mert nagyon sok ember ugyanilyen előítéletes. Szóval ez egyáltalán nem rendkívüli.
Az, hogy a férjed szereti kibeszélni a kapcsolatotokat, azt vele beszéld meg. Ha ilyen a természete, akkor mással is ugyanúgy ki fog beszélni, akár kedveled az illetőt, akár nem.
Koszonom a valaszokat.
Mar jo ideje egyutt vagyunk, de a hazassagunk meg eleg frissnek mondhato, es igen, még kulon kasszan vagyunk, de ez is majd idovel valtozni fog, ahogy minden mas. Most alakitjuk ki igazan a kozos eletunket (lakas, stb...)
Kérdező! Hasonló cipőben járok. :) Páromnak van egy állítása szerint "legjobb lánybarátja", érdekes mód, esetükben is csak annyi a találkozás, hogy ha a lány épp a városban van és ráér, elhívja sörözni. Persze, a párom fizet mindnent, ami gavallér magatartás, de ugye ha barátok, akkor valóban illene visszahívnia (szerintem). Ez azért is esik kicsit rosszul, mert volt, hogy elmentünk valahova és tökre elfelejtett meghívni a saját párom.
Engem is ugyanúgy kibeszélnek, ezt a párom mondta, ami engem nagyon zavar, mert férfiaknak én sem beszélem ki a párkapcsolatomat, csakis közeli barátnőimnek. Azt nem tudom, hogy bír-e engem a nő, vagy nem, de nekem azért vannak fenntartásaim. Persze, sosem mondtam a páromnak, hogy ne találkozzon vele, de néha volt gyomoridegem (pl. amikor tök későn részegen jött haza).
Hát, nehéz kérdés. Én úgy vagyok vele, hogy amíg nincs komoly kétség, nem merül fel gyanú, addig nem szólok, ha meg eldurvulna a helyzet, akkor nyilván szólnék.
Tenyleg nagyon hasonlo a helyzet :)
Mivel szeretjuk oket, kenytelenek vagyunk elfogadni az ilyen "baratokat" is (bizonyos hatarokon belul) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!