Akik külön élnek hányszor mennek el a szülőkhöz?
Es ha a szulo a szomszedban lakna? A ti szuleitek, akkor hanyszor mennetek??? Akkor bizti nem havonta.
En 18 eves lany vagyok, engem mamam nevelt fel, van meg 1 ev sulim, de mar eggyutt elek a parommal aki 21 eves, es mamamek a szomszedban laknak. Kb minden masodik nap megyunk at eggyutt a parommal, de ha jovok haza a sulibol akkor is benezek egy fel ora vagy orara, nekik ez termeszetes. Mamam viszont kb 1 heten 1szer jon at, max 2szer.
Anyosomekhoz meg majdnem minden hetvegen megyunk - amit nem is banok, mert haragban voltunk veluk akkor mikor osszekoltoztunk, mert ok tiltottak a kapcsolatunkat es nem talizhattunk, es ezert kellett osszekoltozunk hogy nyugalomban eggyutt lehessunk, de nem is bantuk meg.
Es neha ugy erzem h meg mindig bököm a csörüket, de ez van.
anyósékhoz nem járunk, kicsi babám van, ott meg macska van bent a lakásban...
Anyumékhoz minden héten megyünk, vAN hogy többször is egy héten! mikor úgy alakul a helyzet, van, hogy ott is alszunk náluk, akár együtt, vagy csak én a babával
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!