Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Akik külön élnek hányszor...

Akik külön élnek hányszor mennek el a szülőkhöz?

Figyelt kérdés
A férjem sokallja,ha hétvégén 3-4 órát a szüleimnél töltök a gyerekekkel.Szerintetek ez normális,hogy ilyenen veszekszik velem?
2010. febr. 12. 08:52
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Es ha a szulo a szomszedban lakna? A ti szuleitek, akkor hanyszor mennetek??? Akkor bizti nem havonta.

En 18 eves lany vagyok, engem mamam nevelt fel, van meg 1 ev sulim, de mar eggyutt elek a parommal aki 21 eves, es mamamek a szomszedban laknak. Kb minden masodik nap megyunk at eggyutt a parommal, de ha jovok haza a sulibol akkor is benezek egy fel ora vagy orara, nekik ez termeszetes. Mamam viszont kb 1 heten 1szer jon at, max 2szer.

Anyosomekhoz meg majdnem minden hetvegen megyunk - amit nem is banok, mert haragban voltunk veluk akkor mikor osszekoltoztunk, mert ok tiltottak a kapcsolatunkat es nem talizhattunk, es ezert kellett osszekoltozunk hogy nyugalomban eggyutt lehessunk, de nem is bantuk meg.

Es neha ugy erzem h meg mindig bököm a csörüket, de ez van.

2010. febr. 15. 15:16
 12/18 anonim ***** válasza:
Havi egyszer egy hétvégét töltünk otthon.
2010. febr. 15. 18:55
 13/18 anonim ***** válasza:
Mi hetente, kéthetente egy hétvége délutánt szánunk rá, akkor mindkettőnk szüleihez megyünk egymás után.
2010. febr. 15. 19:00
 14/18 anonim ***** válasza:
én párommal együtt megyek minden 7végén a szüleimhez (1-2-3 órára,ahogy éppen alakul),néha hétköznap is átugrunk. Babánk még nincs és a szüleim nagyon közel laknak,kb. 10percnyire :)
2010. febr. 15. 19:41
 15/18 anonim ***** válasza:
mikor először költöztem el suliba jártam+ dolgozni, így volt olyan, hogy 3 hétig nem voltam otthon. aztán suli után elmentem külföldre, mikor hazajöttem a párommal együtt költöztünk haza, majd meló miatt megint el.Akkor minden hétvégén hazamentünk, otthon is aludtunk mindig. Aztán megint hazaköltöztünk, de most megint el fogunk, mert van már egy gyerekünk és a saját életünket akarjuk élni. azt hiszem, ha most elköltözünk nem fogunk hazajárni csak ritkán.
2010. febr. 15. 21:18
 16/18 anonim ***** válasza:

anyósékhoz nem járunk, kicsi babám van, ott meg macska van bent a lakásban...

Anyumékhoz minden héten megyünk, vAN hogy többször is egy héten! mikor úgy alakul a helyzet, van, hogy ott is alszunk náluk, akár együtt, vagy csak én a babával

2010. febr. 15. 21:39
 17/18 anonim ***** válasza:
szerintem nem sok, főleg ha azt mondod, h ő neki meg más programja van.....akkor igazán nem lehet egy szava sem.
2010. febr. 15. 22:22
 18/18 anonim ***** válasza:
Amióta a szüleimmel és testvéreimmel rossz a kapcsolatom, talán félévente megyek átt, és akkor is egy-két alkalommal. Ezt pont azért csinálom, hogy vegyék a lapot, hogy nem vagyok kapcarongya senkinek sem. 22/N
2010. febr. 16. 10:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!