Akik külön élnek hányszor mennek el a szülőkhöz?
Szerintem is az lehet, hogy azt a kis szabadidejét Veletek szeretné tölteni, nem a szülőkkel. Persze úgy oldjátok meg, ahogy akarjátok, de minden hétvége szerintem is sok. Te ragaszkodsz ehhez, vagy a szüleid?
Én olyan 2-3 hetente megyek a szüleimhez, néha a férjemmel, néha egyedül, és akkor ő is megy a saját szüleihez. Így több időnk marad egymásra. Hamarosan megszületik a gyerekünk, Anyu már megpendítette, hogy akkor minden hétvégén látni szeretné, de kedvesen el tudtam neki magyarázni, hogy ez nem így lesz. Ha az anyósom is így akarná, el is menne a hétvége, nem maradna semmi időnk hármasban. Szerencsére megértette.
De ez csak személyes tapasztalat, mindenki úgy oldja meg, ahogy jónak látja, de szerintem arra figyelj oda, hogy elsősorban a férjed ne szenvedjen hiányt belőletek.
Köszi az eddigi válaszokat.
Természetesen amikor van közös programunk akkor nem megyek.Csak ha neki más terve van,vagy ha csak otthon üll a számítógépen.
Nálunk nincs baba, de kb havonta látogatjuk meg a szülőket. Van h csak hétvégére, van h több napra, attól függ mennyi időnk van.
És én ezt épp elégnek tartom.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!