Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Akik külön élnek hányszor...

Akik külön élnek hányszor mennek el a szülőkhöz?

Figyelt kérdés
A férjem sokallja,ha hétvégén 3-4 órát a szüleimnél töltök a gyerekekkel.Szerintetek ez normális,hogy ilyenen veszekszik velem?
2010. febr. 12. 08:52
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Én anuyéknál otthon is szoktam aludni,de nálunk még nincs baba..
2010. febr. 12. 08:57
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
És a férjed miért nem megy egyébként? Én azt javaslom, ha hétköznap dolgozik a férjed, tehát nem tudtok együtt lenni akkor max. csak este, akkor kicsit rövidítsd le a hétvégi szülői látogatást, mert lehet, hogy rosszul esik a férjednek, hogy hétvégén amikor otthon vagy, gyakorlatilag majdnem fél napot nem vagytok otthon. Vagy esetleg fejtsd ki bővebben miért sokallja, ha beszéltetek már erről. Mi mindig együtt megyünk mindkét nagyszülőhöz, pedig az anyósomat nem bírom igazán, de úgy gondolom a páromért kibírom.
2010. febr. 12. 09:06
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is az lehet, hogy azt a kis szabadidejét Veletek szeretné tölteni, nem a szülőkkel. Persze úgy oldjátok meg, ahogy akarjátok, de minden hétvége szerintem is sok. Te ragaszkodsz ehhez, vagy a szüleid?

Én olyan 2-3 hetente megyek a szüleimhez, néha a férjemmel, néha egyedül, és akkor ő is megy a saját szüleihez. Így több időnk marad egymásra. Hamarosan megszületik a gyerekünk, Anyu már megpendítette, hogy akkor minden hétvégén látni szeretné, de kedvesen el tudtam neki magyarázni, hogy ez nem így lesz. Ha az anyósom is így akarná, el is menne a hétvége, nem maradna semmi időnk hármasban. Szerencsére megértette.

De ez csak személyes tapasztalat, mindenki úgy oldja meg, ahogy jónak látja, de szerintem arra figyelj oda, hogy elsősorban a férjed ne szenvedjen hiányt belőletek.

2010. febr. 12. 09:18
 4/18 A kérdező kommentje:

Köszi az eddigi válaszokat.

Természetesen amikor van közös programunk akkor nem megyek.Csak ha neki más terve van,vagy ha csak otthon üll a számítógépen.

2010. febr. 12. 09:24
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Én hetente egy délután ott vagyok (1-2 óra) és úgy kéthetente a párommal is átmegyünk, szintén 1-2 órára (függetlenül az én heti látogatásomtól)
2010. febr. 12. 09:27
 6/18 anonim ***** válasza:
Második vagyok. A kommented után már "más a leányzó fekvése". Beszéld meg vele, hogy azért és akkor mész, amikor ő a számítógép előtt ül. Magyarázd el neki, ha nem ülne, nem mennétek. Ha ezek után is duzzog, akkor egyáltalán nem jogos a sértődöttsége és a veszekedése. Azt nem írtad egyébként, hogy ő miért nem megy veletek? Nem kedveli a szüleidet? Szüleid mit szólnak ahhoz, hogy a vejük nem megy sosem vagy legalábbi ritkán?
2010. febr. 12. 11:00
 7/18 anonim ***** válasza:
az én szüleim elváltak, apunhoz hetente többször megyek, anyuhoz hétvégén. a férjem hol jön, hol nem, ha ráér és van kedve, eljön. őt nem zavarja, tudja, hogy apás vagyok (ő nevelt fel), még új házat is úgy választott, hogy ne legyünk túl messze
2010. febr. 12. 11:35
 8/18 anonim ***** válasza:
Mi havonta 1x megyünk anyósomék pár órára, de mindig együtt. Nekem már csak anyukám él, hozzá minden pénteken megyek a gyerekkel, mert ilyenkor külön órára járok és vigyáz a lányomra + kicsit maradok még beszélgetni vele. Egyébként hozzá is kb havonta járnánk. Ezer évbe egyszer szoktak hozzánk jönni a szülőnk, mert szerintük messze lakunk (20 km).
2010. febr. 12. 15:15
 9/18 anonim ***** válasza:

Nálunk nincs baba, de kb havonta látogatjuk meg a szülőket. Van h csak hétvégére, van h több napra, attól függ mennyi időnk van.

És én ezt épp elégnek tartom.

21/L

2010. febr. 12. 16:29
 10/18 anonim ***** válasza:
Mi havonta, másfél havonta egyszer megyünk. Elég messze laknak, és az az igazság, hogy ők azt látják ilyenkor, hogy készülődni, főzni, mosni kell. Tavaly le akartunk menni Húsvétkor 3 napra, de közölték, hogy az sok, ne menjünk csak 1 napra... Pedig egészségileg nem indokolt ez a hozzáállás.
2010. febr. 15. 11:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!