Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tulzott feltekenyseg?

Tulzott feltekenyseg?

Figyelt kérdés
egyik baratja a paromnak szoba hozta ,hogy hogy csajozott regen a parom.utanozta hogy futyult utanuk amikor egy jo not latott,alitolag ez mar regen volt meg elottem.de nekem nagyon szarul esett.szerintetek ez normalis?
2010. febr. 11. 21:22
 1/8 anonim ***** válasza:
én a helyedben örülnék, hogy mellettem megkomolyodott! :)
2010. febr. 11. 21:24
 2/8 anonim ***** válasza:

figyi, nyugi, minden pasi csajozott régen! (már amelyik nem homokos, mert az pasizott ugyebár)

ez tök természetes, inkább örülj neki, hogy csajozott, ezek szerint helyes pasid van!

addig nincs gáz, amíg csak a múltban füttyöngetett és nem a jelenben teszi! no para!

2010. febr. 11. 21:25
 3/8 anonim ***** válasza:
Elég gáz a haver,hogy előtted hozta szóba.Mindenkinek szärul esne,aki komolynak vél egy kapcsolatot,szóval igen,normális.De azért lépj túl rajta,nem jelenti azt,hogy most is megteszi,miközben itt vagy neki te.Ha akkor nem volt senkije,akkor teljesen rendben,hogy ilyen volt
2010. febr. 11. 21:27
 4/8 A kérdező kommentje:
koszi,csak most azon ragodom ,hogy ha nics velem akkor meg mindig ezt csinalja?
2010. febr. 11. 21:27
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem biztos, hogy ezt csinálja nélküled! A haver szegény viszont oltári nagy bunkó...
2010. febr. 11. 21:29
 6/8 anonim ***** válasza:

21.27-es vagyok

Én is így éreztem 16 évesen,mostmár ha szóba kerülne ilyesmi ,mosolyognék rajta :) hiszen 20 évvel bölcsebb vagyok :D

2010. febr. 11. 21:30
 7/8 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz butus gondolatokkal,hogy vajon mit csinál a hátad mögött.Veled van és téged szeret,ha megnéz egy nőt az nem bűn.
2010. febr. 11. 21:33
 8/8 anonim ***** válasza:
Ne kreáld magadnak a problémát! "Azt gondolom, most is ezt csinálja".... ezt felejtsd el gyorsan. Ezt te gondolod csak! Hülyeség ilyen miatt kiakadni. A párod nem vakságot fogadott, azzal, ha esetleg utánafütyül (de szerintem ez a múlt volt) egy nőnek, még nem csalt meg.....
2010. febr. 12. 07:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!