Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az már tulzott féltékenység ha az is zavar amikor a párom egy másik nővel beszél telefonon?
Ha csak zavar, az nem túlzott.
Ha szóvá is teszed, az már igen
Nem értem ezt a fenenagy féltékenység dolgot.
Most csak telefonbeszélgetésről írsz, de ha szeretitek egymást, akkor még ha félredugna se történne semmi az ég adta világon...
Ja, de ha a te párod dugn@ félre mondjuk fél éve biztos kezet fognál vele hogy: semmi gond édesem, mivel szeretjük egymást!!!
Amúgy meg mindenkinél máshogy van és ez nagyon nehezen leküzdhető. Ilyenkor próbáld magad megnyugtatni, hogy csak téged szeret, és had beszéljen akárkivel. De ha tényleg nagyon zavar, már az őrületbe kerget, akkor a legjobb ha elmondod neki hogy egy picit zavar.
Ha az én barátom csalna meg, amíg engedné, h én is kipróbáljak másokat, illetve ugyanúgy kedveskedne mint korábban, nem zavarna...
Ha rám egyre kevesebb ideje jutna, akkor már nem csak "félredugásról" van szó, és az megbocsáthatatlan...
engem sem zavart a megcsalás addig, míg rá nem jöttem
hiába lép félre a férfi érzelmek nélkül egy akár idegennel, minden esetben megváltoznak az érzelmei a párja felé és közömbös lesz
szóval a testi megcsalás a pasikban közömbösséghez vezet, amúgy engem sem zavarna. és csak ez miatt zavar
de olvastam valahol a nőknek az érzelmi megcsalás fáj, a pasiknak a testi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!