Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti vállalnátok gyereket csak...

Ti vállalnátok gyereket csak azért, hogy a meglévőnek legyen kistestvére?

Figyelt kérdés

Egyikünk sem szeretne több gyereket. Az egyetlen ok, amiért én gondolkozok rajta, hogy a lányunknak így nem lesz testvére.

Ez szerintetek elég ok? Ti vállalnátok így még egy gyereket?

2015. febr. 15. 14:04
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Nem, semmiképpen.
2015. febr. 16. 08:09
 22/26 anonim ***** válasza:
100%

Csak ezert nem.

De ezert IS tervezunk meg egy gyereket, ha vegre az anyagi helyzetunk megengedne.

2015. febr. 16. 12:00
 23/26 anonim ***** válasza:
100%

Dehogyis! Semmi baja nem lesz egykeként a gyereknek - én is az voltam -, legalább megtanul egyedül is ellenni.

Viszont, ha ti úgy döntötök, szeretnétek még egyet, hát, hajrá.

2015. febr. 16. 12:50
 24/26 anonim ***** válasza:
Nem!
2015. febr. 16. 13:54
 25/26 anonim ***** válasza:

a testvér nem minden esetben egyenlő a baráttal.

és a nővéremmel nagyon jól kijövök, akármit megbeszélgetek vele. 4 év van köztünk.

a párom és az ő nővére közt 2 év van, mégis ég és föld a kettő, utálják egymást, állandóan ölik egymást, veszekednek, nagyon ritka az, ha normálisan el tudnak beszélgetni, de azok is csak hétköznapi témák. náluk 2 perc elég ahhoz, hogy ajtócsapkodós vita legyen.

szóval ez hülye indok, már elnézést.

nekem anno a tanárom mondogatta azt mindig, hogy "egyszerre" kell szülni, hogy nagyon kevés legyen a korkülönbség, hogy együtt nőjenek fel, együtt játszanak, és addig is van 1-1- szabad fél órácska.

(a tanárom konkrétan úgy nézett ki, hogy tolta a babakocsit, mellette sétált egy 1 éves gyerek, és már nagy volt a hasa. :D nem roma)

én nem alapoznék ennyire a testvérre. persze sok függ a nevelésen, a családi háttéren, kapcsolatokon, de a párom esetében harmónia van az egész családban, csak kettőjük között nincs, mert éppen ilyen-olyan személyiségük van.

2016. máj. 25. 16:40
 26/26 anonim ***** válasza:

En vallanek es fogok is ezzel az egyetlen indokkal. :) Mivel vmiert nalam a gyerek utani vagyakozas sosem letezett igy elore a nem letezo utan. Fogalmam sincs miert van ez, de ettol fuggetlenul sosem bantam meg hogy bevallaltam a kislanyom. Miutan megszuletett es meglattam azota imadom. De ugyanugy vagyok most is mint egesz eleremben, hogy a masodikra sem vagyom igy elore.... Vmi oka biztos van ennek, de tudom hogy ha ismet megszulom imadni fogom ot is. Csak az en szemeben a masodik baba egyelore ismeretlen es nem is letezik. En igy elore nem tudok vagyakozni meg szeretni. Egyszeruen nem erdekel. Persze a kovetkezo terhesseget valoszinuleg nagyobb izgalommal elem majd meg, ebben remenykedem.

Az kapcsolatom nagyon nagyon jo a testveremmel es egyszeruen mindenkeppen meg akarom adni a kislanyomnak a lehetoseget hogy lehessen neki is tesoja. Tudom, hogy nem minden testveri viszony ilyen, de nem akarok en lenni az ok amiert neki lehetne de nincs.

2022. jún. 24. 08:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!