Egyszeruen nem tudok mit tegyek! Jo dontes lenne? Okkal lehetne buntudatom?
A helyzet nagyon egyszerű. Anyukád költözzön a bátyádhoz veled együtt - ideiglenesen. Te újrafelvételizz, kezdd el az egyetemet jövő ősszel. Addig Pesten érettségivel is találsz munkát, amiből kijöttök nagyjából, főleg, ha édesanyád is keres valamit.
Amint biztonságban vagytok, adja be a válópert. Amint írtad, a ház anyukád öröksége, tehát hiába hagyja ott édesapádat a házban, a válóper során neki fogják ítélni, mert különvagyon, édesapádnak semmi jogosultsága nincs rá. Emiatt nem kell félnie!
Igaz, hogy édesanyád magának köszönheti ezt a helyzetet, de te tudsz rajta segíteni, miért ne tennéd?!
Édesem, anyádnak JÓ, amiben van, különben már lépett volna.
Egyébként meg engem jottányit sem érdekelne egy olyan ember sorsa, akinek a gyávasága, vagy leszromsága (nem lépek ki a kapcsolatból) miatt bántalmaznak engem, vagy a tesómat.
Ja, és az érzelmi zsarolásra - engem egyszer fenyegetett meg az egyik rokonom, hogy ha elmegyek megöli magát. Mire én azonnal fogtam a kabátomat, és leléptem, de előtte:
- Jó, de akkor itthon csináld, nem kell, hogy másnak is rossz napja legyen miattad.
Persze, hogy nem lett öngyilkos, de azt hittem, szétrúgom a sggét, amiért meg mert zsarolni ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!